Recent, vedeta a anunțat pe rețelele de socializare moartea unui prieten drag, Thomas, ucis de droguri. ”Raiul a câștigat un înger frumos, noaptea trecută, din cauza unei boli îngrozitoare. Sunt dărâmată și îmi vei lipsi întotdeauna”, a scris Demi Lovato, în vârstă de 27 de ani, pe o rețea de socializare, menționând: ”Dependența nu e o glumă!”.

Thomas, prietenul vedetei

Vedeta, care a anunțat miercuri că Thomas a pierdut lupta cu dependența marți noapte, a făcut un nou apel către fani să ceară ajutor dacă se confruntă, la rândul lor cu dependența.

La un pas de moarte anul trecut

Moartea lui Thomas a îndurerat-o pe Demi mai mult decât pe oricine, pentru că vedeta își vede ea însăși moartea cu ochii. Moartea care ar fi putut să o ia și pe ea. Pe lângă dependența de droguri, Demi Lovato are și probleme alimentare, dar și cu sănătatea mintală, motiv pentru care a și fost internată. Se vindecă și își vindecă percepția legată de propria persoană pas cu pas, fiind conștientă că e o luptă continuă.

După supradoza din august, vedeta a stat internată până în noiembrie. S-a refăcut o perioadă acasă, dar în februarie s-a internat din nou, pentru câteva săptămâni. Semn că lucrurile merg mai bine, cântăreața a început și o relație.

Vezi și S-a săturat să-și retușeze fotografiile în bikini: ”Ghici ce, e celulită!”. Celebra cântăreață recunoaște că până acum toate pozele au fost modificate

Citește și: