Oana Lis a fost greu încercată de viață în ultimele luni. Soția lui Viorel Lis a fost nevoită să găsească metode prin care să facă rost de bani, și asta pentru că majoritatea finanțelor din casă s-au dus pe vizitele medicale ale fostului politician.

Pentru a putea să-i cumpere toate cele necesare lui Viorel, Oana a fost nevoită chiar să-și amaneteze verigheta, un simbol al unirii dintre cei doi. Din fericire, când nu mai spera, a reușit să o recupereze.

„Care m-a deocheat că am căzut!??!!!”

Iată însă că recent viața i-a dat o altă lovitură. Oana Lis a ajuns de urgență la spital, după ce s-a împiedicat și s-a lovit destul de tare la picior.

Din cauza neatenției, blonda s-a ales cu o luxație. Medicii nu au avut de ales și i-a pus vedetei piciorul în ghips.

Ceea care a anunțat public despre nefericitul eveniment a fost chiar Oana, care a făcut o postare pe Facebook imediat ce a ieșit de la spital și s-a simțit puțin mai bine. În imagine se vede cum piciorul blondinei este bandajat.

Fotografia a fost însoțită de un mesaj care i-a amuzat și i-a îngrijorat în același timp pe cei care o urmăresc pe soția fostului om politic.

„Care m-a deocheat că am căzut!??!!!”, a postat Oana Lis pe contul ei personal de Facebook.

Așa cum era de așteptat, internauții i-au urat toate cele bune, o recuperare rapidă și să fie mai atentă pe viitor.

„Așa se întâmpla când vin greutățile, nu se mai opresc! Sănătate multă!”/„Recuperare ușoară! Ai grijă de tine; trebuie sa fii bine pentru tine și mai ales pentru domnul Viorel.”/„Off Oana, când vine un ghinion parcă le aduce pe toate după el! Îți doresc sănătate, putere, răbdare! Să ai putere și să fii tare, cum ai fost până acum!”, au scris internauții în secțiunea de comentarii.

Vezi și Oana Lis și-a recuperat verigheta, după ce o amanetase pentru a face rost de bani: „Au căutat-o două săptămâni la topitorie…”

Citește și:

VIDEO Nu încercați așa ceva acasă! Experimentul extrem, testat de Carmen Brumă, la TV: „Simțeam că mă doare tot corpul, că pielea îmi ia foc”

Actrița Gina Lollobrigida a căzut în casă și și-a rupt femurul. La 95 de ani va fi operată de urgență