Acesta a fost și motivul pentru care fostul iubit a părăsit-o. Numai că a fost punctul de cotitură din viața ei. Din acel moment nimic nu a mai fost la fel.

Debusolată, cu stima de sine la pământ, știa că nu mai putea continua așa. A decis să-și schimbe viața din acel moment. Nu a fost ușor și lucrurile bune nu s-au întâmplat imediat. Dar s-a ținut de promisiune zi de zi, iar la un moment dat efectele au început să apară.

atunci si acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

De la o ființă complet sedentară, a ajuns să facă sport cinci zile pe săptămână. Nu a ținut și nu ține dietă, dar studiază cu mare atenție etichetele alimentelor pe care le consumă și încearcă să facă alegeri cât mai sănătoase, spune Jen.

În doi ani, era deja alt om, după ce slăbise jumătate din greutatea sa, ajungând la 50 de kilograme. Un om mult mai frumos atât interior, cât și exterior. Așa că a participat, în 2018, la o competiție de miss, fiind desemnată Scunthorpe.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

A luat o pauză în ccea ce privește competițiile de miss, pentru că s-a căsătorit. Ulterior, a reintrat în competiție, iar acum a devenit Miss Marea Britanie. Dintr-o femeie supraponderală, aproape obeză, a ajuns să fie numită cea mai frumoasă britanică, o femeie care poate concura oricând cu frumuseți din toată lumea.

Vezi și Are trei copii și arată incredibil acum, după ce a slăbit 45 de kilograme, însă celebra actriță și-a făcut în secret două operații

Citește și: