Bruneta pare însă că s-a răzgândit. După ce a stat și s-a gândit mai bine sau poate chiar s-a sfătuit cu cineva, acum a venit cu un discurs un pic schimbat. Mai ales că a fost acuzată că prea se comportă cu mănuși cu bărbatul ei, căruia nu i-ar permite să schimbe nici scutecele copilului.

Invitată la emisiunea Oanei Radu, „Detectorul de minciuni”, Ilinca a răspuns celor mai delicate întrebări despre familie și soțul ei, Andrei Neacșu.

Ilinca Vandici a fost întrebată dacă este o femeie posesivă și care simte nevoia să-și verfice soțul. Ilinca Vandici a subliniat că în trecut a verificat mesajele și apelurile telefonice ale foștilor iubiți, dar doar pentru că avea motive de îndoială. În relația cu Andrei, Ilinca se simte împlinită și liniștită și, deși cunoaște care este parola de la telefonul soțului, nu a simțit niciodată dorința de a-i citi mesajele.

„Nu simt nevoia să verific, asta mi s-ar părea o lipsă totală de încredere față de mine, față de relația noastră și față de el. Nu am absolut niciun motiv, de ce aș face asta. El este foarte transparent, îmi răspunde de fiecare dată la telefon, știu unde este, nu a existat niciodată să îmi spună că este undeva și în realitate să fie în altă parte”, a declarat Ilinca Vandici.

Ce ar determina-o pe llinca Vandici să pună capăt mariajului

Dacă până acum Ilinca declara că i-ar ierta absolut orice soțului ei, Oanei Radu i s-a confesat și i-a mărturisit că, în realitate, există situații pe care nu ar putea să le treacă niciodată cu vederea: Ilinca Vandici nu ar accepta să fie tratată cu lipsă de respect sau să fie victima violenței domestice.

„Violența, asta m-ar face să pun capăt. Nu accept așa ceva niciodată. Nu cred că este bine să stai într-o relație toxică de tipul asta.

Și dacă aș simți că nu mai sunt respectată, dar asta înseamnă multe, multe lucruri”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Ilinca Vandici atunci când a fost întrebată care sunt motivele pentru care ar pune punct mariajului.

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”, a povestit că ea nu este o fire geloasă și posesivă. În schimb, soțul ei are uneori episoade de gelozie. Ulterior a explicat că Andrei Neacșu s-a supărat, recent, mai în glumă mai în serios, atunci când Ilinca privea fascinată un film și admira frumusețea unuia dintre actori.

În anul 2017, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit, după o relație de 9 luni. În același an, Ilinca l-a adus pe lume pe fiul cuplului, pe nume Zian.

Prezentatoarea nu se gândește să devină mamă pentru a doua oară, în acest moment, însă nici nu exclude posibilitatea ca familia ei să devină mai numeroasă.

Vezi și Cum îşi gestionează Ilinca Vandici și soțul ei banii: ”Pe rețelele de socializare totul este perfect și minunat. În realitate…”

Citește și:

El are peste 100 de kilograme, ea e mignionă, dar femeia l-a bătut. Dezvăluirile unui bărbat celebru: „La început am crezut că e o joacă”

Mihai Trăistariu, stupefiat de ce-au putut să facă turiștii cazați în apartamentele sale de pe litoral: „Tocmai am prins 20 de infractori!”