După 18 de ani de căsnicie și doi copii, Mihaela Cernea divorțează de pictorul Costin Craioveanu. Solista a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5, tot acolo unde a introdus, în ianuarie, și un ordin de restricție împotriva soțului său.

„Da! Am introdus actele de divorț!”, a declarat Mihaela Cernea.

Costin Craioveanu: ”Nu știu nimic! Acum aflu și eu!”

Contactat de Click!, pictorul Costin Craioveanu a declarat că nu știe nimic despre divorțul intentat de soția sa.

„Eu nu știu nimic. Nu am primit nicio înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!”, a declarat Costin Craioveanu pentr sursa citată, surprins de decizia soției sale.

La rândul său, nici avocatul lui Costin Craioveanu, Dragoș-Cristian Lică, nu știa nimic de cererea de divorț introdusă de Mihaela Cernea.

Avocatul pictorului:”Costin nu vrea să divorțeze!”

„Costin nu vrea să divorțeze! Nu mi-a zis nimic Costin că ar fi primit actele de divorț. Eu tot ce știu este că el nu vrea în ruptul capului să divorțeze. O iubește pe femeia aia la nebunie, și pe copii îi iubește foarte tare! Dacă așa este, mie îmi pare rău că nu au decis să divorțeze la notar”, a declarat avocatul Dragoș-Cristian Lica.

Mihaela Cernea, ordin de restricție împotriva soțului

Mihaela Cernea a cerut pe 20 ianuarie 2022 ordin de restricţie împotriva soţului său, Costin Craioveanu, după ce acesta ar fi agresat-o fizic, în repetate rânduri.

Ordinul a fost emis pe 20 ianuarie, anul acesta, şi nu îi dă voie pictorului să se apropie la mai puţin de 200 de metri de Mihaela, iar timp de trei luni, Costin Craioveanu este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

Pe 30 ianuarie, bărbatul a lovit două maşini în cartierul Cotroceni, chiar pe strada pe care locuieşte Mihaela Cernea. Mai multe surse au susținut atunci că pictorul se afla sub influența alcoolului. Costin Craioveanu a fost testat, iar oamenii legii au descoperit că avea o alcolemie de 0.56 mg/l şi a fost dus la INML. Poliţia a deschis dosar penal pe numele său.

Ulterior, avocatul lui Costin Craioveanu a transmis presei un drept la replică, prin care nega informația potrivit căreia pictorul și-ar fi lovit soția. Mai mult, avocatul lui Craioveanu a explicat că „pictorul vedetelor” ar fi constituit chiar el, de fapt, partea vătămată dintr-un dosar penal.

Conform avocatului lui Costin Craioveanu, în ziua de 12 ianuarie, pictorul a fost bătut de mai mulți indivizi necunoscuți, lăsându-l cu multiple leziuni. Întreaga situație s-ar fi iscat după ce el ar fi provocat accidentul rutier.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu sunt căsătoriți din 2004 şi au împreună doi copii, Leon, de 17 ani şi Leia, de 14 ani.

Vezi și Soțul Mihaelei Cernea, de la Class, s-a urcat beat la volan și a distrus două mașini. Bărbatul are și ordin de protecție pentru că și-ar fi agresat soția

Citește și:

Primele declarații ale lui Viorel Lis, după infarct: ”Eram sigur că n-o să mai văd casa și pe Oana”

Anamaria Prodan are un nou iubit: ”Îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez”