Cântăreaţa a recunoscut într-un interviu pentru Click! că, în sfârşit, divorţul a fost pronunţat şi are cale liberă spre o nuntă cu Alex Velea, cel căruia i-a dăruit doi băieţi.

”A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie”, a declarat Antonia.

Chiar dacă acum e o femeie liberă, Antonia nu se gândește încă la nuntă. ”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a mai spus cântăreața, mamă a trei copii: o fată cu fostul soț și doi băieți cu Alex Velea.

La sfârșitul anului trecut, Antonia și Alex Velea,de 35 de ani, s-au mutat la casa lor, o vilă din Pipera, pe care au plătit curca jumătate de milion de euro. Este vorba despre o vilă cu etaj, situată pe malul unui mic lac. Casa este pe o colină, are ieşire la lac, o curte mare, iar priveliştea este de vis: pe lacul din faţa casei se pot zări raţe sălbatice şi alte păsări de baltă.

În casă a fost amenajată inclusiv o cameră pentru Maya, fiica în vârstă de 8 ani a vedetei, care momentan trăiește în Italia. Fetița a fost în România la începutul acestui an.

Vezi și E frumoasă, dar nu e perfectă. Antonia se confruntă cu o problemă pe care o au mai toate femeile

Citește și:

A dispărut de pe rețelele de socializare de un an de zile, iar acum Monica Gabor a făcut un anunț neașteptat

Era îndrăgostită până peste urechi, dar totul s-a terminat. Alexandra Stan a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei. Mesajul criptic pentru acesta