”Augustin a venit să mă ajute, că singur nu m-aş fi descurcat”, spune Lucian Viziru, căruia i-a luat o săptămână întreagă să strângă tot ce-avea în casa din Germania şi vreo două zile să ajungă în România, conform OK!.

„Treci acasă! Acolo facem ce vrem noi!”, i-a strigat Augustin Viziru, când maşinile au fost încărcate până le refuz cu haine, jucării şi alte lucruri

De ce s-a întors? Ei bine, pentru că Ema, soţia sa, lucrează de câteva luni în România şi o relaţie la distanţă e foarte greu de dus atât pentru ei, ca soţi, cât şi pentru fiul lor, Mihai.

„La început, mi-era frică de România. Dar acum lucrurile sunt un pic altfel. Sincer să fiu, de când am venit, m-am convins de faptul că, în Bucureşti, în România, lucrurile s-au schimbat în bine. O să râdeţi, dar mie îmi place ceea ce am găsit aici. Bine, nu este ca în Germania ori ca în Veneţia sau Monte Carlo, dar este mai bine”, constata Lucian Viziru în urmă cu o lună, când revenise în vizită în ţară, în timpul unei vacanţe de o săptămână a lui Mihai, şi când le-a arătat fanilor internauţi liceul în care a învăţat din clasa întâi până într-a 12-a, unde a înfiinţat trupa Gaz pe Foc şi unde a cunoscut-o şi pe Ema, soţia sa.

„Dacă ar fi după mine, nici nu m-aş mai duce în Germania, dar Mihai are şcoală de terminat, eu trebuie să-mi închei socotelile cu şcoala mea de tenis de acolo. În condiţiile în care voi reşi să-mi pun pe picioare şcoala mea de tenis în România ori poate chiar un job în televiziune, un rol într-un film sau ceva care să mă satisfacă din toate punctele de vedere, abia atunci voi veni în România”, spunea el la început de noiembrie, când încă nu ştia ce decizie va lua.

Când îţi pleacă nevasta să lucreze pentru că a prins un proiect mai mult decât interesant, ştii cum ţi se ia de Germania? Mă rog, dacă o iubeşti pe nevastă-ta, în cazul meu se aplică chestia ăsta. Iar eu, după ce am reuşit să-mi revăd soţia după 3 luni de zile, România mi se pare cel mai frumos loc din lume.(…) Acasă e unde îţi e inima.”, mai spune acesta.

Acum, că toată familia s-a reunit, era firesc ca Lucian să meargă să-şi viziteze nepoţica, pe fiica lui Augustin, micuţa Maria, care s-a născut pe 16 iunie 2020 şi pe care o ştia până acum doar din fotografii şi apelurile video în ţară.

„Azi a fost prima dată când am fost în vizită la Augustin şi când mi-am cunoscut nepoţica”, a spus Lucian vizibil emoţionat de întâlnirea cu Maria. În vizită la Augustin Viziru a venit şi mama sa, iar toată familia s-a adunat la masă – o zi care, din nou, a fost surprinsă într-un vlog foarte apreciat de fanii internauţi.

Vezi şi mâncăruri tradițioanle pe care să le încerci când ești în Germania!

Vezi și Sunt căsătoriți de mulți ani, dar abia acum Lucian Viziru i-a dat soției sale și un inel. Povestea lor de dragoste e una de film: ”Nu s-a întâmplat atunci, în liceu, s-a întâmplat cu 17 ani mai târziu, în același loc”

Citește și:

Valentina Pelinel împlinește 41 de ani. Ce le-a transmis fanilor

Ce cadou a primit fiica Elenei Udrea de la Moș Nicolae. Cochetă de mică!

Vezi şi Castelul Hohenzollern – Germania – un loc de poveste, încărcat de istorie!