Grupul și-a anunțat revenirea cu un nou album, intitulat „Voyage”, şi un concert la care vor participa, prin avataruri, solistele Agnetha Fältskog şi Anni-Frid Lyngstad şi instrumentiştii şi compozitorii Benny Andersson şi Björn Ulvaeus.

ABBA revine în forță

Show-ul va avea loc începând cu 27 mai 2022 pe o arenă special construită în Londra și la el vor participa și 10 instrumentişti .

Cât despre albumul „Voyage”, acesta va fi lansat la nivel mondial pe 5 noiembrie: „Am făcut un nou album”, au declarat Björn Ulvaeus, în vârstă de 76 de ani, și Benny Andersson, în vârstă de 74 de ani, la un eveniment desfășurat la Londra.

„Cu toții am simțit că, după aproximativ 35 de ani, ar putea fi amuzant să ne unim din nou forțele și să intrăm în studioul de înregistrări. Așa am făcut. Și parcă timpul stătuse nemișcat și am fi fost plecați doar într-o scurtă vacanță. O experiență extrem de veselă”, au transmis cei de la ABBA.

Cum arată astăzi cei 4 membri ai trupei ABBA

ABBA atunciSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Erau celebre pe vremuri dispunele din categoria: „Cine e mai frumoasă? Blonda sau bruneta?”.

Ei bine, “blonda”, adică Agnetha Fältskog, are astăzi 71 de ani. Ea s-a căsătorit în 1971 cu Bjorn Ulvaeus (76 de ani), unul dintre cei doi bărbați aflați în trupă. Au avut împreună o fată – Linda Elin – și un băiat – Peter Christian, iar în 1980 au divorțat.

„Bruneta”, Anni-Frid Synni Lyngstad, are 76 de ani. A fost căsătorită cu Benny Andersson (74 de ani), celălalt bărbat din trupă, din 1978 și până în 1981.

Formația ABBA a fost înființată în 1972. După câștigarea premiului Eurovision, în 1974, cei patru artiști ar fi vândut aproape 400 de milioane de albume. Grupul s-a despărţit fără un anunţ oficial în 1983.

Foto: twitter și Instagram ABBA