Anul trecut cererea în căsătorie a fost făcută, iar în această toamnă cei doi își vor uni destinele și în mod oficial. Deși viitorii miri și-au dorit să țină totul secret au fost dați de gol. Totul s-a întâmplat recent, într-o emisiune.

De mai bine de 11 ani, Bursucu și Andreea formează un cuplu. Cei doi și-au construit împreună o familie fericită și au o fetiță, pe nume Anays. De asemenea, cei doi o au în grijă și pe Alessia, fiica ei dintr-o altă relație, care se apropie de vârsta majoratului.

Fiica lui Bursucu a împlinit 16 ani! Mesajul emoționant al prezentatorului. Cei doi nu sunt de același sânge

Bursucu, gata de nuntă

Bursucu și Andreea formează un cuplu solid de mulți ani. La finalul anului trecut, cei doi veneau cu un anunț important. Fostul coleg al lui Teo Trandafir a dezvăluit că și-a luat inima în dinți și a pus marea întrebare, iar răspunsul a fost, evident, un mare „DA”. Andreea a primit inelul de logodnă, iar despre nuntă se spunea că este posibil să aibă loc în acest an.

E posibil în anul 2023 să mă însor. E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Îți spun că am dat inelul”, declara Bursucu, la finalul anului trecut.

Ei bine, se pare că spusele lui Bursucu se adeveresc, iar în acest an va ajunge în fața altarului. Deși și-a dorit să țină totul secret, fosta vedetă Kanal D a fost dată de gol chiar de către un bun prieten.

Recent, Bursucu a fost invitat în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță, iar chiar moderatorul a fost cel care l-a dat de gol. Acesta a anunțat că prezentatorul TV și Andreea vor face nunta în această toamnă. Mai exact, marele eveniment va avea loc în data de 14 octombrie.

În toamnă, în octombrie, a nostru se însoară!”,a fost anunțul făcut de Adiță Voicu.

de-11-ani-impreunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Bursucu, la un pas să o piardă pe Andreea din cauza geloziei

Relația dintre Bursucu și Andreea a trecut proba timpului, însă nu a fost lipsită de greutăți. Se pare că vedeta chiar a fost la un pas de a-și pierde partenera și asta din cauza geloziei. Bărbatul era măcinat puternic de acest sentiment și nu pentru că ar fi avut motive.

Atunci când a fost la un pas de a rămâne fără iubită, și-a dat seama că are o problemă și a căutat ajutor de specialitate. După câteva vizite la psiholog, Bursucu a înțeles unde și cum vgreșește și și-a revizuit comportamentul și gândurile.

Am avut la un moment dat niște filme, era să mă despart de ea. Am fost gelos. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine.

Filmul de gelozie începe de la un telefon. Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noaptea. În cap, totul se derulează în 5 minute ca două ore, până când mi-a trecut boala, că m-am dus un pic la psiholog.

Am învățat și de la Teo Trandafir, ce faci în momentul în care găsești în telefonul partenerului mesaj de la el/ea. Există două variante: îi spui și te faci de rușine că i-ai umblat în telefon și asta nu se face, ori nu îi spui și cum trăiești cu asta.

Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului”, a declarat Bursucu.

Vezi și „Era să rămân paralizat de la gât în jos”. Momentul în care viața lui Bursucu s-a schimbat radical: „Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci”

Citește și:

Florentina Opriș a fost soacră mare. Fiul ei s-a căsătorit! ”A fost nunta secolului!”

Mama actriței Emilia Popescu a murit, la 98 de ani. De fapt cine era Malou Iosif