Vedeta din ”Mad Men”, în vârstă de 44 de ani, și starul din ”Devil”, cu trei ani mai mic, au făcut anunțul joi, pe Instagram, printr-o declarație comună.

cei doi formau unul dintre cele mai iubite cupluri celebreSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

 

”În urmă cu 12 ani ne-am îndrăgostit și am devenit parteneri. Ne-am unit minunatele noastre familii, am avut parte de râsete nenumărate, ne-am făcut prieteni fantastici și am fost binecuvântați cu oportunități incredibile”, a scris Christina Hendricks pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Hendricks (@actuallychristinahendricks) on

Cum cuplul nu a avut copii, lucrurile sunt mai puțin complicate. Există însă doi câini pe care cei doi îi au împreună.

”Azi facem încă un pas, dar fiecare pe drumul său. Întotdeauna vom fi recunoscători pentru iubirea pe care am avut-o și ne vom crește împreună cei doi câini frumoși pe care îi avem”, a continuat actrița.

”Ne vom lua o vreme să ne redescoperim în această tranziție”, a mai spus vedeta, cerând presei și publicului să le ofere liniștea și spațiul pentru a face asta.

Hendricks a fost văzută, la un eveniment din această lună, fără verighetă.

Cei doi s-au căsătorit în 10 octombrie 2009, în New York. Cel care le-a făcut cunoștință este fostul ei coleg de platou din ”Mad men”, Vincent Kartheiser.

Cu o zi înainte să anunțe separarea, Hendricks a postat pe rețele de socializare o fotografie cu ea și soțul ei, de la o petrecere de Halloween. Nostalgia nu i-a schimbat însă hotărârea, vedeta mergând mai departe și făcând anunțul despărțirii.

Vezi și Ilie Năstase şi Ioana Simion divorțează? Se pregăteau de nuntă, dar au ajuns să locuiască separat

Citește și: