Abia acum, întreaga situație a fost relatată. Din păcate, s-a aflat că Nikita a suferit un infarct. Din fericire, fosta vedetă pare că își revine, după cum anunță fiicele sale.

Nikita de România făcea furori în emisiunile lui Dan Capatos, dat fiind faptul că ori de câte ori avea vreo problemă își făcea dreptate așa cum știa cel mai bine: cu pumnul! Viața ei s-a schimbat radical din anii 2000, de când am cunoscut-o cu toții pentru prima oară. Un mesaj postat de fiicele sale, acum câteva zile, pe rețelele de socializare anunța că nikita era în stare gravă.

La momentul respectiv, fiicele bătăușei din Capitală rugau internauții să facă apel la Dumnezeu pentru a le salva mama.

„Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugaţi să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, au scris tinerele, pe pagina mamei lor.

Între timp, apelul lor pare că a fost ascultat, iar Nikita și-a revenit cu ajutorul forței divine și al specialiștilor care au tratat-o în unitatea spitalicească în care a petrecut aproximativ o săptămână.

Nikita de România și-a revenit din comă! Cu ce afecțiune s-a confruntat

Mihaela Ispas a suferit un infarct în timp ce mergea pe stradă, norocul său fiind că a avut în jur persoane care au alertat autoritățile.

Între timp, starea ei de sănătate s-a ameliorat și chiar ar urma să fie externată în cursul zilei de luni din spitalul din Malaga, unde a stat internată în ultima săptămână.

„Dumnezeu există! Mama și-a revenit. Mulțumesc tuturor. Vă iubesc”, a anunțat una dintre fiicele Mihaelei, pe rețele de socializare, notează Fanatik.ro.

Nikita ar urma să revină în țară în luna septembrie a acestui an, însă nu pentru a se stabili aici, ci doar pentru a vizita. Acum 15 ani a ales să se mute în Spania unde a început să își construiască o nouă viață, total diferită de cea pe care a dus-o în România.

Vezi și Cu ce se ocupă acum Nikita, în Spania: ”A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva, dar a trecut demult”

Citește și:

Sinucidere anunțată pe Facebook: „Acum intru în Lacul Morii, purtând povara unei iubiri neîmpărtașite”. Cine este Simona Săndulescu, artista care s-a sinucis, din dragoste, la 43 de ani

În timp ce fostul soț e în Ibiza cu noua lui cucerire, o vânzătoare de șosete, Raluca Bădulescu a intrat în reparații capitale: ”Mi s-a lăsat pielea!”