Un astfel de demers nu e deloc obişnuit în familia regală britanică şi nu se ştie cum e văzut de regină.

Harry şi Meghan, care deţin titlurile de duce şi ducesă de Sussex, au înfiinţat acea fundaţie anul trecut, desprinzându-se astfel de Royal Foundation, o instituţie filantropică veche de câteva decenii, în cadrul căreia au colaborat pentru o perioadă cu prinţul William şi cu soţia acestuia, Kate. Ruperea de aceasta a fost văzută ca o delimitare de restul familiei.

Un adevărat brand

Cererea de marcă înregistrată depusă de cei doi acoperă o gamă variată de bunuri şi servicii, inclusiv cărţi, articole vestimentare, campanii educaţionale şi filantropice.

Conform Oficiului britanic pentru Proprietate Intelectuală, solicitarea a fost expediată de fundaţia Sussex Royal în luna iunie şi a fost publicată pe 20 decembrie.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, este unul dintre nepoţii reginei Elisabeta a II-a şi ocupă locul al şaselea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Vezi si Prințul Harry și Meghan Markle, criticați din nou după difuzara unui nou documentar. Ar trebui să ia lecții de la ducii de Cambridge

Citeste si: