Citește și: Șocant! De ce a fost Prințesa Diana înmormântată în sicriu de plumb de 250 kg!

Prințul Charles al Marii Britanii și soția lui, Camilla Parker Bowles nu se bucură deprea multă apreciere din partea poporului în ultimii ani, potrivit presei din Regat. Zvonurile conform cărora Charles nu va fi rege, ci îl va lăsa pe prințul William, 35 de ani, să acceadă la tron, par a fi tot mai aproape de confirmare. Popularitatea lui William și a ducesei Kate (35 de ani) este uriașă. Zilele acestea, conform publicației LifeStyle, cei doi se pregătesc să facă un anunț care-i va bucura nespus pe supuși. Kate va aduce pe lume încă un moștenitor, după simpaticii George (4 ani) și Charlotte (2 ani).

Ducesa Kate cu Charlotte șI geroge, la nunta Pippei MiddletonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Reprezentanții Casei Regale sunt nevoiți să aștepe o perioadă înainte de a face anunțul deoarece se pare că ducesa de Cambridge are câteva probleme de sănătate. De altfel, jurnaliștii au remarcat că în ultimele trei luni, Kate nu a mai fost văzută la evenimente publice, cu excepția comemorării prințesei Diana, în urmă cu două zile. Atunci ea s-a plimbat pentru câteva minute alături de soțul ei, într-o grădină cu flori creată în memoria lui Lady Di.

William și Kate vor urca pe tron în curând

În urmă cu aproape două luni, prințul consort Phillip, soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a retras de la îndeplinirea îndatoririlor regale, din cauza problemelor de sănătate. Sub protecția anonimatului, membri ai personalului de la Palatul Buckingham au afirmat în presa din Anglia că și suverana de 91 de ani e la un pas să facă același lucru, pentru a se ocupa de propria-i sănătate și de soțul ei. Potrivit acelorași surse, au avut loc discuții aprinse pe tema succesorului. Regina a afirmat de nenumărate ori că prințul William ar fi mai potrivit din mai multe motive: imagine nepătată, familist convins, charismă și popularitate. Mai mult, în vreme ce Camilla Parker Bowles este cel mai detestat membru al familiei regale, Kate este pur și simplu adorată de popor.

Ducesa Kate însărcinată în același timp cu sora ei, Pippa

Nu de mult,  ducesa Kate și sora ei Pippa au făcut un legământ, recunoscut chiar de prietenii apropiați în fața jurnaliștilor. Cele două și-au promis să rămână însărcinate în același timp. Pippa s-a căsătorit de câteva luni, cu un om de afaceri extrem de bogat și se pare că este însărcinată. De aceea, presa din Regat susține că și acesta e un motiv în plus să dăm crezare vonurilor că frumoasa Kate va mai aduce pe lume un bebeluș.

Citește și: