Meghan Markle și prințul Harry au anunțat în documentarul realizat în Africa că de la mijlocul lunii noiembrie vor lua o pauză de la responsabilităţile lor regale și vor pleca în vacanță timp de șase săptămâni. Și asta,  pentru că au avut un an greu și vor ca fiul lor, Archie, să petreacă timp și cu bunica lui, Doria, în SUA. Astfel, pauza va începe de duminică, 17 noiembrie, iar aceștia au anunțat-o pe regină că îi refuză invitația la masa tradițională de Crăciun de la Sandringham, unde în fiecare an se reunește familia regală, pentru că vor pleca la Los Angeles. Ei intenționează să petreacă în schimb primul Crăciun al micuțului Archie acolo, alături de mama fostei actrițe americane.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Ducii de Susex nu vor mai apărea în public până în luna ianuarie

„Cred că cei doi fac un pas uriaș, dar nu suntem prea surprinși de gestul lor. Ne așteptam la asta. Dacă soția ta simte că doar există, ci nu că trăiește, este nefericită și tu începi, de asemenea, să te simți pe un drum dificil. Probabil ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să te duci undeva în Marea Britanie, unde totul pare a fi sumbru și rece și să-ți petreci timpul cu o familie numeroasă. Este foarte solicitant” a declarat expertul regal Angela Levin pentru Sky News.

„Știți, nu ai voie să mai mănânci, după ce regina a termiant de mâncat, nu poți să te duci la culcare înaintea reginei. Totul se face foarte organizat și consider că dacă oricum ești tensionat e destul de dificil să te adaptezi”, a mai spus Angela.

Dezvăluirea vine la scurt timp după ce Ducesa de Sussex a acordat un interviu exploziv despre viața ca membru al familiei regale, în cadrul unui documentar, unde a izbucnit în lacrimi spunând că este foarte dificil pentru ea.

„De asemenea,  cred că în Los Angeles este cald și soare. Archie este primul nepot al mamei ei și poate singurul și vrea să petreacă primul Crăciun alături de ea. Spre deosebire de ei, ducii de Cambridge s-au descurcat cu familia lui Kate și au  integrat-o în familie”, a mai adăugat Angela.

Cu toate acestea, și mama lui Meghan ar fi fost bineprimită să petreacă alături de familia regală Crăciunul, așa cum s-a întâmplat și la alte evenimente.

“Cred totuși că Meghan se simte foarte inconfortabil în acest moment în familia regală și a spus în itnerviul acordat în turneul din Africa că simte că oamenii nu o întrebaă suficient și ea cum se simte”, a mai spus expertul.

Citește și: