Ducesa de Sussex a împlinit 40 de ani, iar de ziua ei a aparut într-un video în casa sa din Montecito, în care vorbește cu Melissa McCarthy. În timpul discuției, ea a arătat fără să vrea o imagine cu micuța Lilibet.

Meghan Markle ține pe biroul ei mai multe imagini cu ea și familia ei. Astfel, lângă o vază aurie plină cu flori are o poză cu Archie, fiul ei și al lui Harry, în vârstă de doi ani. În fața ei, are pe birou o altă framă aurie cu trei poze alb-negru, în care fanii au observat imediat că apare o imagine cu micuța Lilibet, air filmulețul a făcut imediat înconjurul internetului, potrivit Hello Magazine.

„Ce a crescut Archie. În poza din mijloc pare că e Harry cu micuța Lilibet”, a scris un internaut, iar altul a confirmat imediat: „În poza din mijloc e Harry care o sărută pe Lili și în ultima parcă Meghan cu Archie”.

meghan 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ducii de Sussex nu au făcut încă publică prima imagine cu fetița lor, care s-a născut pe 4 iunie la spitalul Santa Barbara Cottage. De asemenea și imaginile cu Archie sunt destul de rare.

Acestea sunt, de asemenea, și primele imagini cu Meghan Markle de când a devenit mamă. Deși luase foarte mult în greutate în timpul sarcinii, aceasta arată spectaculos și este într-o formă de zile mari.

Citește și:

Imagine adorabilă cu Toma, fiul lui Horia Brenciu: „Primul…”

Elena Merișoreanu, gest bizar după ce a fost operată. Ce a luat cu ea, la externare. Vrea să le vândă!