Într-o postare pe Instagram, cântăreața povestește că încă de la 12.00 noaptea a început să primească mesaje. Au urmat florile, tortul și cadouri de la ambii copii. Dacă Eva i-a făcut cadou cercei, David a plusat cu o brățară, după cum chiar cei mici spun într-un filmuleț postat pe InstaStory.

Cât despre tort, unul care celebra câtăreața, dar și aniversarea nunții, în el a suflat întreaga familie, aflată în vacanță la Roma. Andra admite că nu știe când a trecut acest timp, dar că a trecut frumos, iar dovadă sunt cei doi copii pe care îi are în prezent cuplul.

buchetul-de-flori-primit-de-la-familieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Andra și Cătălin Măruță, în vârstă de 43 de ani, au făcut cununia civilă pe data de 10 august 2008, iar pe 23 au organizat o nuntă cum nu se mai văzuse în showbiz, darămite în orașul Târgu-Jiu, acolo unde a avut loc. 750 de invitați au fost pe listă și numai pentru ei, mirii au închiriat un hotel întreg, arată Click!.

Cei doi s-au căsătorit la Biserica “Sfinţii Constantin şi Elena” din Târgu-Jiu, slujba fiind ținută de patru preoți, după care au plecat spre “Poarta Sarutului”, ca sa faca poze. Acela a fost momentul în care o mulțime de oameni a dat năvală să îi admire pe mirii VIP.

Într-un interviu acordat în ianuarie 2019, Cătălin Măruță povestea ce l-a atras atât de mult la Andra, încât a decis că trebuie să fie a lui pentru totdeauna. Întrebat care este zestrea Andrei, cu ce a venit ea atunci când au format o familie, Cătălin a spus clar: „caracterul și felul în care a fost crescută”.

„E un om extrem de sincer și de demn. Andra este un om care nu s-a pus niciodată pe ea pe primul loc”, a mai spus, laudativ, Măruță, la adresa soției sale.

Povestea de dragoste dintre Andra şi Cătălin Măruţă

Andra și Cătălin Măruță s-a cunoscut în 2005, pe când artista avea doar 19 ani și a fost invitată la Tonomatul DP 2. Conform propriilor declarații, cântăreața nu a fost impresionată de Cătălin din prima clipă, dar, după trei ani, în 2008, avea loc nunta, la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Măruță. Andra a declarat că, treptat, prietenia dintre ei s-a tranformat în iubire şi a realizat că prezentatorul îi este atât cel mai bun prieten, cât şi cel pe care şi-l doreşte ca partener de viaţă.

“După prima mea relaţie, m-am împrietenit cu Cătălin şi, fiind amici, am descoperit din discuţiile noastre, din întâlnirile noastre – că ne tot întâlneam, dar în calitate de amici – l-am descoperit altfel, ca şi bărbatul care avea tot ceea ce mie îmi plăcea. Era omul care avea tot ce-mi trebuia mie şi, uşor-uşor, ne-am convins că suntem compatibili”, declara Andra, cu ceva timp în urmă.

În 2011 cei doi au devenit părinții lui David, iar în 2015 a venit pe lume și fetița, Eva Maria.

Vezi și Zi mare pentru Andra și Cătălin Măruță! Mihaela Rădulescu a fost prima care i-a felicitat!

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios, de data aceasta la Chișinău. Ce rochie simplă a avut mireasa!

Mihai și Elwira Petre au refăcut poza de la nuntă! Ce e schimbat după 13 ani