Slăbise îngrozitor, nu mai putea dormi, nu mai putea trăi, se gândea la sinucidere, spunea el și nu avem niciun motiv să credem că lucrurile stăteau altfel. Fusese peste 20 de ani cu Beth și cei doi aveau și copii mari împreună. Numai că viața își urmează cursul și iată că Duane Chapman și-a găsit din nou dragostea.

 

View this post on Instagram

 

Thank you MOON !!!!

A post shared by Duane Lee Chapman (@duanedogchapman) on

Întâi cu fratele, apoi cu tatăl

Este vorba despre Moon Angell, despre care fiica lui Duane, Lyssa, de 32 de ani, susține că inițial s-a întâlnit cu fratele ei. ”Ce ai face dacă cineva s-a întâlnit întâi cu fratele tău și apoi cu tatăl tău, după ce mama ta vitregă a murit?”, a scris pe o rețea de socializare Lyssa, unul dintre copiii lui Duane.

”Ce ai face dacă ai deschide dressingul mamei și ai vedea că ea (noua iubită a tatălui – n. red.) a scos deja de acolo hainele mamei și le-a mutat pe ale ei?”, a continuat Lyssa, postând și mai multe emoticoane în care se arată dezgustată de comportamentul tatălui său, în vârstă de 66 de ani, și de cel al noii sale iubite.

”Tatăl meu e un om în toată firea. Are bani. Are un nume. Dar numele meu nu va intra în istorie ca cel al unei persoane care l-a sprijinit (în această relație – n. red.)”, mai scrie fiica sa online, arătându-și clar dezaprobarea față de această aventură scandaloasă a celebrului său tată.

Duane s-a căsătorit cu Beth în 2006, după mai mulți ani de relație. În iunie, ea a pierdut bătălia cu cancerul la gât. La scurt timp, Duane a fost spitalizat, starea emoțională afectându-l și fizic. A reușit însă să treacă peste moment, chiar dacă a recunoscut că a fost la un pas de a se sinucide.

Duane a mai fost căsătorit cu La Fonda Sue Darnell, în perioada 1972 – 1997, cu Anne M. Tengell, în 1979 – 1982, cu Lyssa Rae Britain, 1982 – 1991, și cu Tawny Marie Chapman, 1991 – 2003.

Vezi și În urmă cu trei luni i-a murit de cancer iubirea vieții lui. Acum, omul de televiziune a suferit un atac de cord

Citește și: