Duane, cunoscut și ca Dog, mărturisea că zilnic plânge și că așază în pat pătura astfel încât să aibă senzația că Beth e în continuare cu el. Cu inima sfărâmată de durere, iată că a ajuns la spital, în Colorado. Medicii nu știu încă ce se s-a întâmplat, dar bănuiesc că vedeta în vârstă de 66 de ani ar fi suferit un atac de cord.

E posibil ca Dog, internat din weekend, să aibă nevoie de operație. Acesta a ajuns la spital plângându-se de dureri în piept, iar de atunci se află sub supravegherea medicilor.

La moartea lui Beth, care avea doar 51 de ani, ea fiind diagnosticată cu cancer la gât în 2017, Dog spunea că și el este pregătit să moară. Presimțindu-și plecarea, Beth oprise chimioterapia în luna mai.

I-a promis că nu se va recăsători niciodată

Rămas singur și călcat și de hoți, care au furat tocmai lucruri de-ale lui Beth, amintiri scumpe, Dog nici nu a  mai putut să mănânce, slăbind îngrozitor.

La moartea soției sale, cea care i-a fost alături circa 2 decenii, Beth l-a pus să promită că nu se va recăsători niciodată. L-a pus să promită că se va întâlni cu femei, dar că pe niciuna nu o va lua de soție. Iar Dog i-a promis acest lucru, făcând cu soția sa un pact.

Vezi și Nu era de ajuns că tocmai i-a murit soția… Acum l-au călcat și hoții. Mai trist e ce i-au furat: ”E un păcat de neiertat să furi de la cei morți”

Citește și: