Intrată mult prea devreme în showbiz-ul mondial, o răsfățată a acestuia, a avut relații cu bărbați celebri, râvniți și sus-puși, dar a cunoscut și dependențele de tot felul, de la alcool la droguri. S-a confruntat cu depresia, deși avea tot ce-și poate dori un om, și a trăit cât alții într-o viață până la cei 47 de ani ai săi.

Drew Barrymore, căci despre ea e vorba, a mărturisit că nu a mai avut relații intime din 2016, de când a divorțat de tatăl copiilor ei, Will Kopelman. Celebra actriță americană a dat mai multe detalii despre viața ei personală și motivul pentru care a ales să facă o astfel de alegere pe plan personal.

cu-colegele-ei-din-Ingerii-lui-CharlieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

De ce nu a mai avut Drew Barrymore relații intime din 2016

Actrița, devenită și moderatoare de talk show, unul care îi poartă numele, a vorbit recent despre viziunea ei cu privire la intimitate, după ce a fost abordată de o femeie care ar fi acuzat-o că urăște sexul.

„La aproape 48 de ani, am păreri diferite despre intimitate față de cele pe care le aveam în tinerețe. Nu am avut părinți model și am avut legături de oameni mari cu persoane de la o vârstă fragedă! Căutam companie, validare, adrenalină, plăcere, hedonism, distracție și aventură.”, a scris Drew Barrymore, pe blogul ei, încercând să explice decizia pe care a luat-o cu ani în urmă.

Drew, care are două fiice cu fostul soț, a mărturisit că după divorțul din 2016 și-a mutat atenția pe copiii ei și a devenit mai protectoare cu ea însăși.

„Acum, pentru că nu-mi pot schimba trecutul, aleg să mă uit la el dintr-o perspectivă pozitivă, aceea că am trăit. Am trăit o viață îmbelșugată și plină. Totuși, după doi copii și o separare de tatăl lor, care m-a făcut mai precaută, am avut plăcerea de a-mi schimba focusul când vine vorba de iubirea de sine și cea pentru fiicele mele.”, a mai spus actrița.

Starul din ”Îngerii lui Charlie” a menționat că „nu a putut să aibă o relație intimă” de când a devenit mamă singură, dar a putut să lucreze cu ea însăși și „să învețe ce înseamnă să fi părinte”.

„Cresc două fete să fie respectuoase, să creadă în puterile lor și să se iubească pe sine și să realizeze că trăim într-o lume în care imaginile și mesajele pe care le vor vedea contrazic ceea ce am realizat că este intimitatea. Intimitatea este ceva ce te face să te simți bine cu tine.”, a mai spus vedeta.

Drew a mărturisit că poate sta ani fără să aibă relații intime, dar a precizat că în niciun caz nu „urăște sexul”, doar că a realizat că „iubirea și sexul nu sunt același lucru”.

Vezi și Drew Barrymore și Cameron Diaz au pozat fără pic de machiaj. Amândouă au peste 40 de ani

Citește și:

Ștefan Bănică a împlinit 55 de ani și a găsit elixirul tinereții. Artistul a trăit până acum o viață de film: 3 căsnicii, 3 copii și o carieră colosală

Mihai Albu iubește din nou! Designerul se pregătește de nuntă: „Ne căsătorim” Cum arată femeia care l-a cucerit