Un nume neobișnuit, pe care cuplul l-a ales încă de când bebelușul era în burta mamei surogat. Nu doar că l-a ales de atunci, dar tatăl, baschetbalistul Dwyane Wade, în vârstă de 36 de ani, care mai are trei copii din relații anterioare, și l-a și tatuat.

De altfel, așa a și anunțat cuplul numele primului lor copil împreună, cu tatăl arătând tatuajele de pe umeri.

 

View this post on Instagram

 

#TBT Goes back to that one night in China when i decided to get my daughters name tattooed on me. Kaavia James Union Wade! #paternityleave

A post shared by dwyanewade (@dwyanewade) on

Mai mult, semn că e un tătic dedicat, care abia aștepta să-și mărească familia, Dwayne și-a luat și concediu de paternitate. Ceilalți copii ai sportivului sunt: Zaire, de 16 ani, Zion, de 11, și Xavier, de 5 ani, proveniți din două relații anterioare. Tot Dwayne are grijă și de un nepot, Dahveon Morris, în vârstă de 17 ani.

Cât despre mamă, Gabrielle, de 46 de ani, aceasta scria pe Instagram zilele trecute că, de la nașterea fiicei sale abia dacă a mai făcut duș, s-a spălat pe dinți și cu atât mai puțin a dormit.

După ani de controale și investigații, actrița a aflat în final de ce nu poate avea copii: suferă de o formă de endometrioză. De-a lungul timpului a fost criticată pe nedrept, mulți spunându-i că e carieristă și că acesta e prețul pe care îl plătește pentru faptul că a întârziat atât de mult o sarcină.

Vezi și O cunoscută actriță a devenit mamă la 46 de ani, pe o cale neconvențională

Citește și: