Este unul dintre cei mai de succes actori și a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, însă azi celebrul actor este de nerecunoscut. Dramele prin care a trecut și-au pus amprenta asupra lui și l-au consumat foarte tare.

Jim Carrey pare că le are pe toate: e celebru, e bogat și adorat de oameni din întreaga lume, dar a ajuns să fie unul dintre cei mai triști actori de la Hollywood. Jim a făcut senzație la Hollywood și a reușit să impresioneze întreg mapamondul cu glumele sale și prestațiile unice din filme. Expresiile sale faciale au stârnit hohote de râs , însă puțini știu prin ce greutăți a trecut pentru a atinge succesul. El a avut începuturi extrem de grele, iar dramele prin care a trecut de-a lungul timpului l-au dărâmat.

Jim Carrey is all smiles as he wears a colorful mask while heading to lunch in NYCSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În timpul copilăriei sale din Canada, actorul își petrecea timpul liber în fața oglinzii și încerca să imite diferite personalități și știa că voia să devină actor. Dar vorbind despre primii săi ani din viață în timpul unui spectacol, Carrey a făcut dezvăluiri neașteptate.

“Mulți oameni nu știu asta, dar când aveam 14-15 ani, tatăl meu și-a pierdut slujba și noi nu am mai avut casă pentru ceva timp.”, a povestit Jim, precizând că familia lui a fost envoită să locuiască luni de zile în mașină. Actorul a fost nevoit să se angajeze ca om de serviciu, în tura de noapte, și zilele și le petrecea la școală.

La 16 ani, Carrey a renunțat la școală și a început să apară în mici spectacole de comedie. Succesul nu a venit imediat – glumele sale nu au fost apreciate întotdeauna de micul public din baruri și cluburi, motiv pentru care actorul susține că încrederea lui a fost zdruncinată în această perioadă, însă încet, încet a câștigat simpatia publicului și și-a făcut drum la Hollywood. După o copilărie plină de griji financiare și numeroase obstacole, Carrey a devenit unul dintre cei mai faimoși actori.

În ciuda succesului său, actorul nu a avut noroc în dragoste. El are două mariaje eșuate, dar cel mai rău l-a dat peste cap moartea Cathrionei White, iubita lui care s-a sinucis la sfârșitul lunii septembrie, în 2015, după ce actorul s-a despărțit de ea.

Medicii legiști au stabilit că partenera de atunci a lui Jim Carrey a murit din cauza unei supradoze de droguri și medicamente. A urmat un proces lung în care Jim a fost acuzat de familia Cathrionei că el a ucis-o prin comportamentul care a împins-o spre suicid.

Mama fostei sale iubite a declarat în timpul procesului că Jim Carrey a introdus-o pe fiica sa într-o lume plină de droguri, alcool și prostituate. În ianuarie 2018, judecătorii l-au declarat nevinovat pe actor la toate capetele de acuzație. În timpul procesului, starul din filmele „Masca”, „The Truman Show”, „Man on the Moon” și „Ace Ventura” a spus că familia Cathrionei vor să-l stoarcă de bani și să răzbune pe el pentru decesul acesteia. Cu toate acestea, mulți l-au considerat vinovat de moartea Cathrionei.

După această perioadă neagră din viața sa, care a culminat cu o depresie profundă, viața lui Jim Carrey s-a schimbat foarte mult, iar actorul pare că nu și-a mai revenit. A încercat să-și refacă ulterior viața, în 2019, lângă actrița Ginger Gonzaga( 38 de ani) cu care a jucat împreună în filmul”Kidding”, dar cei doi s-au despărțit în mai puțin un an. Actorul a mărturisit într-un interviu, anul trecut, că marea iubire a vieții lui a fost actrița Renee Zellweger, însă, din păcate, povestea lor de iubire a durat mult prea puțin. Cele mai recente imagini cu el a iscat îngrijorare printre fani, acesta fiind mai slăbit ca oricând și extrem de trist.

Foto: Profimedia

Citește și:

Monica Gabor radiază de fericire. Cum s-a filmat în Malibu?

Simona Hapciuc, poveste cutremurătoare de viață: „Am ajuns să dorm în parcul Obor. Trăiam cu 3 lei pe zi”