Actrița are o viață care ar putea fi subiect de film. S-a dedicat total iubirii pentru artă și teatru timp de 50 de ani, iar de 32 a descoperit o altă mare iubire, fiul său.

Din păcate, lucrurile nu pot fi întotdeauna roz, astfel că vedeta a trăit și întâmplări ce puteau deveni adevărate tragedii.

Cunoscută pentru diferitele roluri în care a fost distribuită, Manuela Hărăbor a povestit îndurerată o întâmplare din viața sa. Aceasta a dezvăluit că Andrei, fiul ei, a căzut de la balcon când se aflau la mare. Vedeta s-a speriat îngrozitor, mai ales că întâmplarea s-ar fi putut transforma într-o tragedie, dacă distanța de la care băiatul a căzut în gol era mai mare.

„Am închiriat un apartament la mare cu părinții mei și Andrei. M-am întors în București, că aveam spectacole și, în perioada asta de trei zile cât am lipsit, Andrei și-a spart capul. S-a aplecat peste balcon, de la etajul unu, a alunecat și a căzut în gol pe un petec de pământ de 60 de cm pătrați.

Dacă ar fi căzut pe gard sau pe beton… Am ajuns la spital, l-am găsit sedat, medicul mi-a spus că nu are nicio leziune și că a avut un noroc extraordinar.

A două zi dimineață, Andrei s-a trezit și mi-a spus: Mama, hai la plajă”, a mai spus actrița pentru Fanatik.ro.

Cineva a încercat să-i răpească fiul

O altă întâmplare legată de fiul ei, ce a marcat-o, de asemenea, pe actriță, a fost cea în care acesta a dispărut. Lucrul ce a îngrozit-o și mai tare pe Manuela a fost faptul că în acea perioadă nu se afla în țară, ci la mii de kilometri distanță. Vedeta a adăugat că cineva a vrut să-l răpească, însă, autoritățile au intervenit la timp.

„Am avut parte de două experiențe foarte dureroase. Prima, eram în America, trebuia să mă întorc în țară, am sunat acasă și am aflat că tata îl pierduse pe Andrei în parc.

Am încercat să schimb biletele de avion, mă simțeam prinsă într-o capcană și nu știam ce să fac. După câteva ore l-au găsit pe Andrei. A vrut să-l răpească cineva, dar a intervenit Jandarmeria”, a adăugat aceasta.

Manuela Hărăbor, viaţa de mamă cu un copil cu dizabilităţi: „Statul nu este interest decât de propria persoană”

Manuela Hărăbor nu s-a ferit să vorbească nici despre cum este să crești un copil cu dizabilități în România. Aceasta a recunoscut că este extrem de dificil, mai ales dacă trebuie să te descurci singur.

”E greu să crești orice copil în România. Trăim într-o țară în care statul nu este interesat decât de propria persoană, propriul buzunar. De 30 de ani au dat dovadă de o lipsă gravă de respect față de cetățean. Să crești un copil cu dizabilități este dificil pentru că trebuie să te descurci singur.

De foarte mult ori am spus, la nivele destul de mari: dacă sunteți incapabili să ajutați acești copii, să le oferiți un trai decent, atunci nu mai băgați mâna în buzunarul parintilor, nu le mai luați taxe. Nu le mai luați banii și nu vă vor mai cere nimic”, a adăugat ea.

Vezi și Manuela Hărăbor a împlinit 53 de ani. Cât e de frumoasă Pădureanca!

Citește și:

Băiețelul Andreei Mantea știe ce va fi, când va fi mare: ”David a zis că vrea să se facă altceva, să își găsească un job adevărat pentru că ce fac eu nu e muncă grea”

Bianca Drăgușanu își mai deschide o afacere, complet diferită: ”Se merită! Se când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi”