Extrem de dezamăgită, Irina Petrea a decis să nu mai lucreze cu copiii, deși e limpede că aceasta e menirea ei.

“Sunt multe lucruri la care m-am rugat și nu au venit. Unul dintre acestea au fost să am copii ai mei. Am făcut tot ce trebuia din punct de vedere medical. Am fost foarte furioasă, foarte dezamăgită”, a mărturisit Irina Petrea.

Irina Petrea a devenit cunoscută în România în urmă cu 17 ani, când era imaginea emisiunilor despre educație și familie. Invitată în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Irina Petrea a vorbit despre cum a luat-o pe acest drum în televiziune, dar si despre dramele din viata ei.

Irina Petrea a vorbit și despre relația cu Dumnezeu si cum i-a fost pusă la încercare smerenia.

Sunt multe lucruri la care m-am rugat și nu au venit“

“Sunt multe lucruri la care m-am rugat și nu au venit. Unul dintre acestea au fost să am copii ai mei. Am făcut tot ce trebuia din punct de vedere medical.

Am fost foarte furioasă, foarte dezamăgită. Nu mai puteam lucra cu copiii, nu mai suportam să văd pe stradă mămici cu copii care făceau greșeli.

Îmi era greu să văd mame care se comportau stupid cu copiii lor și care făceau greșeli oribile în educație. Îmi venea să sar pe ele și să le bat”, a mărturisit Irina Petrea.

Vedeta TV a mărturisit în urmă cu ceva timp că se confruntă cu probleme de sănătate. „Supernanny” a fost diagnosticată cu infertilitate primară, motiv pentru care nu poate avea copii. Irina mărturisește că a luat în calcul adoptia.

Sufăr de infertilitate primară“

„M-am obișnuit cu asta, am trecut peste! Pur și simplu sufăr de ceea ce suferă o mulțime de alte femei, de infertilitate primară, doar că nu am știut.

Când am văzut că nu rămân gravidă, m-am întrebat oare de ce? Apoi, făcând tot felul de analize, am constatat că sufăr de acest lucru și nu se poate face nimic.

M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fie ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată. Nu am putut să ne punem de acord cu privire la acest subiect și am lăsat-o așa, pentru că e mai bine să rămân echilibrată decât să mă tulbur cu o grămadă de lucruri pe care nu le pot rezolva.

Nu am făcut nicio dramă din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, până la urmă trebuie să accepți ceea ce nu poți să schimbi’, a mărturisit Irina Petrea, expert în parenting, psihoterapeut și doctor în științele educației.

irina-petreaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cel mai greu moment, de nedescris

Irina Petrea a vorbit si despre cumpenele prin care a trecut, atunci când tatăl și mama sa au murit. De asemenea, fratele său a decedat în urmă cu trei luni. “În 2020 a murit tata, în condiții foarte oribile, iar mama a murit la 5 luni după… Pe mama am avut-o filmată cum a murit, pentru că am pus camere în casă, n-am putut să nu mă uit… Mi-a fost foarte greu pentru că a murit singură (…) A murit și fratele meu acum 3 luni”, a spus cu durere Irina Petrea.

Vezi și Felicia Filip sărbătorește 32 de ani de căsnicie. Care e rețeta mariajului ei și cum de nu a avut copii

Citește și:

Cum procedează Andreea Berecleanu ca să slăbească rapid: ”Când mă îngraș mai mult de 3-4 kilograme, intru în …”

Anca Țurcașiu NU vrea să devină bunică: „Dacă o să mi se pună copilul în brațe…”. Care este motivul pentru care actrița nu vrea nepoți