Celebrul actor, în vârstă de 55 de ani,  trece prin clipe foarte dificile, după ce fiul lui, Tycho, în vârstă de doar 16 ani, a decis să-și încheie socotelile cu viața.

David a făcut anunțul cutremurător pe contul lui de Instagram, unde a publicat mai multe imagini în care apare alături de Tycho.

 

Băiatul lui suferea de depresie

Citește și: România a ratat calificarea în finala Eurovision 2018 pentru prima dată în 14 ani. Prima reacție a trupei The Humans  

”Niciodată într-un milion de lacrimi n-am crezut că voi posta vreodată așa ceva. El este fiul meu Tycho. S-a sinucis în urmă cu câteva zile, la 16 ani. Suferea de depresie pe care n-am putut să o văd pentru că el era un copil vesel. Vorbiți cu cei dragi, fiți alături de ei și prețuiți-i. Sunt sfâșiat.”, a mai scris el.

david 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

 

„Un suflet minunat şi frumos, Tycho a fost foarte inteligent, sportiv, fidel, sensibil. Era mereu plin de viaţă, zâmbea tot timpul, ne făcea să râdem. Tycho şi-a iubit familia şi prietenii. O să ne amintim mereu de el! Nu uitaţi: Fiţi buni unii cu ceilalţi. Nu răspândiţi zvonuri şi învăţaţi să vorbiţi între voi”, a mai adăugat  actorul, devastat de moartea fiului său adolescent.

La finalul postării, Labrava a pus un link către o pagină GoFundMe, unde se donează bani pentru o organizație care se ocupă de oameni care se confruntă cu depresia sau suferă de tulburare bipolară, precizând că aceasta a fost ultima dorință a fiului lui.

Citește și: