Îndrăgita interpretă de muzică lăutărească și-a speriat fanii după ce a postat recent un mesaj în care explică faptul că a fost la un pas de moarte. Cornelia Catanga a avut o răceală puternică, dar are și probleme cu stomacul. S-a simțit foarte rău, astfel că membri familiei au fost nevoiți să cheme salvarea.

 

“Dragii mei, prieteni ! O să vă țin la curent cu ceea ce este cu mine, am fost foarte răcită, și chiar la un pas de mare risc al vieții mele! Dar acum sunt mai bine! Să dea Domnul să avem o primăvară frumoasa! Vă iubesc mult”, a fost mesajul postat de Cornelia Catanga pe Facebook.

Invitată în emisiunea „Răi da buni”, ea a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă și a recunoscut că a ajuns la capătul puterilor.

” Am avut o depresie profundă, Mihai. Acum doi ani am stat trei luni în casă, nici la cântări nu am mers, absolut nicăieri. Problema mea era legată și s-a acutizat din cauza ochilor. (…) Nu am vrut să văd pe nimeni. Luam somnifere și dormeam și nu voiam să aud de absolut nimic. Singurul lucru care mă liniștea era Alexandru (n.r.-fiul artistei), când începea să cânte la pian,  eram acolo”, a declarat Cornelia în direct la „Răi da buni”.

Primele imagini cu artista de când a dispărut de pe micul ecran

Drama prin care a trecut Cornelia Catanga. Are mari probleme de sănătate: „Am vrut să mă sinucid, nu doar o dată”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Sărbătorile de iarnă pentru mine sunt foarte triste pentru că am pierdut ceamai scumpă ființă pentru mine, am pierdut-o pe mama pe 24 noiembrie în `91. (…)Am fost la psiholog, la psihiatru. Pădureanu nu a știut absolut nimic pentru că el are probleme cu tensiunea. (…) Un medic psihiatru mi-a recomandat niște pastile de m-am făcut cât Casa Poporului. Așteptam să adoarmă ei ca să mă duc la frigider. Acum m-am dus pentru stomac la spital. I-am spus lui Alexandru că nu mă simt bine. A fost greu pentru familie. Dacă ei nu erau, poate eram la zece metri sub pământ”, a mai spus artista.

Citește și: Cum arată Kate Middleton cu doar o lună înainte să devină mamă. Detaliul pentru care a fost aspru criticată. A încălcat o recomandare importantă a medicilor

Urmează să fie operată la ochi și la stomac

„Urmează o operaţie la ochi pentru stagnare. Stomacul meu este spart, nu ştiu cum să explic. Trebuie să îmi pună o plasă să îmi ţină intenstinele. Cât se poate de urgent. Nu am voie să ridic nici două kilograme”, a spus Cornelia Catanga.

„Are mari probleme cu ochii, ea are o boală a cărei rezolvare nu o știu doctorii. A intrat într-o perioadă foarte nasoală.  (…) „, a spus Aurel Pădureanu, soțul artistei.

La finalul anului trecut, Cornelia Catangaa făcut declaraţii cutremurătoare despre moartea mamei sale, mărturisind că a vrut să-și încheie socotelile cu viața. „După ce a murit mama mea, singura persoană care m-a readus la viaţă a fost Pădureanu. Am vrut să mă sinucid, nu doar o dată”, declara Cornelia Catanga. Însă, vedeta a reușit să treacă peste aceste greutăți cu ajutorul soțului ei, Aurel Pădureanu, și cu cel al copiilor ei.

 

Citește și: