Lucian Barbu este unul dintre cei 12 Războinici de la „Survivor România”, de la Kanal D, și se poate declara un adevărat supraviețuitor. Acesta a trecut prin momente de extrem de grele de-a lungul vieții. Nici doctorii nu ii dădeau șanse la viață, însă soarta i-a pregătit alte surprize.

„Când mama era însărcinată cu mine, la 3 luni, i s-a spus că nu voi ieși viu… A fost o sarcină toxică. Doctorii i-au spus că nu voi supraviețui, că probabil va avorta la cinci luni. Însă a reușit să ducă sarcina la termen, chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață”, povestea emoționat Lucian Barbu, înainte de a pleca la „Survivor România”.

Lucian-Barbu-Echipa-Razboinicilor-Survivor-Romania-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Mi-a spus să îmi țin în frâu”

Conștient de calitățile sale, un atuu în această competiție fiind faptul că este profesor de înot, Războinicul Lucian Barbu a fost motivat de mama sa pentru a se înscrie la castingul „Survivor România”.

„Sunt ambițios, chiar dacă nu am o genă foarte bună pentru sport. Am fost un copil slăbuț, bolnăvicios, dar am devenit bun cu multă voință și muncă. Mama a fost cea care mi-a spus de casting, deși mă tachina că nu pot trece de preselecții. M-am ambiționat. Mi-a spus să fiu eu, să îmi țin în frâu”, a povestit războinicul Lucian.

Parcursul Războinicului Lucian Barbu, la „Survivor România”, îl veți putea urmări miercuri și joi, de la ora 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D, în cel mai intens reality televizat.

Citește și:

Amna a izbucnit în lacrimi în emisiunea Survivor România 2021! Ce a pățit artista?

Cine este Faimosul de la “Survivor România”, tatuat din cap până-n picioare. A fost abandonat de părinți și a crescut la orfelinat