Celebra cântăreață nu a avut voie să se urce în avion pentru a ajunge din Los Angeles  în Sin City din cauza unor  problemele de sănătate neașteptate cu care se confruntă. Aceasta trebuia să urce joi pe scena de la MGM Grand Garden Arena de la cea de-a 21-a gală anuală caritabilă „Power of Love”, unde urma să cânte timp de 30 de minute.

Potrivit Daily Mail, un organizator al evenimentului le-a spus invitațiilor că, din păcate, Gwen nu poate fi prezentă la eveniment pentru că medicii i-au spus că nu are voie să zboare sau să susțină vreun concert după ce joi seară a ajuns la spital, având timpanul spart.

Va lipsi mult timp de pe scena muzicală

După anunț, organizatorul a arătat un un video de 25 de secunde cu Gwen,  în care artista își cere scuze pentru absență. În locul lui Stefani, la eveniment a urcat pe scenă Jennifer Hudson, care a fost de acord să o înlocuiască  în ultimul minut.

Potrivit Daily Mail, perforarea timpanului artistei se datorează impactului numeroaselor concerte pe care le-a susținut în trecut, iar din cauza acestor probleme de sănătate, Gwen va fi nevoită să lipsească de pe scena muzicală foarte mult timp. Fanii artistei sunt extrem de îngrijorați și se tem că această problemă de sănătate ar putea să-i afecteze întreaga carieră și chiar și viața artistei, fiind posibil chiar ca Gwen  să nu mai cânte niciodată.

Cu toate acestea, Stefani nu a făcut public și pe contul ei personal de instagram problemele pe care le are.