Actorul în vârstă de 54 de ani a povestit recent că a pus capăt relației cu tatăl lui în momentul în care el însuși a devenit tătic. Actorul cunoscut din ”Rules of engagement” este tatăl unei fetițe de 9 ani, Harper, rezultată din relația cu Jillian Grace, terminată între timp.

Starul a povestit că, în momentul în care el însuși a devenit tată, a realizat că relația cu propriul tată era una problematică și și-a dat seama ce mult suferise din cauza lui.

Tatăl lui pur și simplu a dispărut într-o zi. Apărea doar când voia el

Concret, Spade avea doar 4 ani când tatăl său pur și simplu a dispărut din casa în care locuiau cu toții, în Michigan. ”Stăteam cu bagajele la ușă, pregătite, sperând că ne va suna și ne va spune că vrea să ne vadă.

Ce nu realizam atunci era faptul că era o formă de control. Niciodată nu aveam numărul lui de telefon. Ne suna doar când dorea el”, a declarat cu amărăciune actorul.

Actorul a mărturisit că nu ar putea să-i facă vreodată fiicei sale ce i-a făcut tatăl lui lui. Asta, deși venirea sa pe lume și a fraților săi a fost plănuită. Fiica sa, însă, nu a fost plănuită, a fost un accident. Cel mai fericit ”accident” din viața sa, după cum declară el acum.

”Acum, sunt atât de fericit că am o fiică, e cel mai bun lucru din viața mea. Dar nu mi-aș putea-o imagina pe fiica mea bolnavă sunându-mă, iar eu să nu-i răspund”, a mai spus vedeta.

”Sau să o sun doar eu, iar ea să nu poată face asta. Ar fi prea mult, ar fi prea crud. Așa că atunci când s-a născut, un val de resentimente m-a cuprins legat de tatăl meu, din cauza comportamentului său iresponsabil și manipulativ. Așa că am rupt legăturile cu el”, a mai spus Spade, mărturisind că poate unii oameni consideră că decizia sa ar putea fi nebunească, însă simte că asta merită tatăl său.

”Știu că sună nebunește, dar m-am gândit: <>. Și mie îmi place să mă distrez, dar nu se poate distracție 24/7 și nimic altceva.

Singurul lucru pe care mi l-a dat tatăl meu e o scuză de a fi nebun. Pot întotdeauna să zic, să mă plâng: <

Foto: Hepta

Vezi și Detalii cutremurătoare despre drama prin care a trecut Fuego. Artistul a vorbit despre cea mai mare durere a lui. Acest lucru l-a marcat pe viață

Citește și: