În urmă cu cinci ani, Constantin Diță a avut de îndurat clipe grele în viața personală. Acesta a fost implicat în nici mai mult, nici mai puțin de 5 accidente de mașină, a aflat că mama lui suferea de cancer și și-a pierdut și bunica. Un lung șir de traume, una mai grea de dus decât cealaltă.

Din cauza necazurilor care nu se mai terminau s-a ales cu o boală destul de grea, despre care a avut puterea, totuși, să vorbească la un moment dat.

„Am avut 5 accidente de masină, oameni care au intrat în mine… Am zis că a fost un an mai ciudat. E urât tare. Au fost cinci accidente și multe alte lucruri. Descopăr că mama face cancer, la jumătate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burn out„, a povestit actorul în vârstă de 42 de ani, soț și tată a doi copii, căsătorit cu iubita lui din facultate, Oana Raluca.

Din fericire, însă, timpul vindecă, iar situația lui e spre bine. ”Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine”, spunea celebrul Giani, în urmă cu câțiva ani, în spațiul public, conform Click!.

Cireașa de pe tort

Mai mult, în luna decembrie a aceluiași an, pe Internet a început să circule cu mare viteză o știre falsă, conform căreia actorul Constantin Diță ar fi murit.

Deși a fost o informație neadevărată, aceasta a coincis, totuși, cu perioada delicată prin care trecea actorul și recunoaște că atunci l-a pus pe gânduri, dărâmându-l la un moment dat. Era tocmai perioada în care lupta din răsputeri să se pună pe picioare, atât din punct de vedere fizic, cât mai ales psihic.

„Am tot citit în perioada aia, pentru că nu puteam ieși din casă. A fost sinistru! Am făcut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare.

Doctorul mi-a zis că echilibrul perfect este așa: 8 ore de somn, 8 ore de muncă și 8 ore pentru tine”, a mai mărturisit Giani din Las Fierbinți, care face tot posibilul în prezent să țină cont de această regulă, mai ales că trebuie să fie și un exemplu pentru copiii săi.

asa-il-stie-toata-lumea-pe-gianiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În tinerețe descărca TIR-uri

În urmă cu ceva timp, actorul povestea pentru Click! Despre tinerețea lui. Iată cu ce se ocupa Costi Diță înainte de a fi celebru.

„După Revoluţie am lucrat pentru o firmă turcească de pâine şi descărcam TIR-uri. Câştigam destul de puţin, dar eram puşti şi era foarte mult pentru noi”, a mărturisit acesta.

Actorul Constantin Diță a vorbit și despre personajul Giani din Las Fierbinți, pe care îl interpretează deja de câțiva ani.

„Nu mi-ar fi plăcut să interpretez niciun alt personaj, nu am dubii aici. De când am pornit la drum cu acest serial am pornit pe ideea că vreau să joc personajul acesta şi îmi place foarte mult Giani.

Bănuiesc că fiecare spune la fel despre personajul lui. Pentru că, pentru mine, e un fel de libertate de care am eu nevoie. Mă lasă să fiu în toate felurile Giani, ca şi personaj e amplu. Poţi face toate tâmpeniile, dar în acelaşi timp poate fi şi rezonabil. Şi e interesant când ai un episod în care Giani acţionează cum trebuie ca om. Te surprinde, zici ia uite, de fapt putea.

Deci da, repet, îmi place mult personajul meu, la el am lucrat atâţia ani, e copilul meu”, a mai spus actorul.