Potrivit tabloidului The Sun, celebrul artist, în vârstă de 66 de ani, și-a anulat toate show-urile din Londra. O sursă a dezvăluit pentru presa britanică că artistul s-a lovit puternic la cap noaptea trecută, după ce s-a împiedicat pe scări și  a căzut în camera lui de hotel,  în timp ce se ducea la toaletă.

„Phil are capul bandajat. Este conștient și vorbește, dar este frustrat și supărat că a fost nevoit să-și anuleze concertele”, a declarat sursa.

Starul a fost imediat preluat de ambulanțe și dus la spital, iar lovitura a fost atât de puternică, încât se pare că va avea nevoie de operație, potrivit tabloidului britanic.

Phil Collins a fost dus de urgență la spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Din păcate, trebuie să vă anunțăm că spectacolele lui Phil Collins de la Royal Albert Hall din Londra din această seară 8 iunie, și mâine seară, 9 iunie, au fost anulate. Phil suferă de o ușoară paralizie la un picior în urma unei operații la spate, fapt pentru care îi este destul de dificil să meargă. S-a trezit în mijlocul nopții să meargă la toaletă și a alunecat în camera lui de hotel, lovindu-se cu capul de un scaun. A fost dus la spital,  având o lovitură severă la cap aproape de ochi și se recuperează bine. El va rămâne sub observația mediciilor încă 24 de ore. Phil le transmite faniilor lui scuze sincere și mulțumiri. A avut o săptămână fantastică în primele lui concerte după 10 ani de pauză și nu le poate mulțumi suficient de mult oameniilor pentru primirea lor caldă”, a declarat un reprezentant al artistului.

Phil Collins  a început iar să bea

Phil Collins (66 de ani) a recunoscut săptămâna trecut pentru  “The Sun” că a început iar să bea, deși medicii i-au interzis,  în 2012,  alcoolul, avertizându-l că acesta îi punea viaţa în pericol. „Nu am mai pus gura pe alcool de mai bine de trei ani. Nu mă consider un alcoolic, dar recunosc că am avut o problemă cu băutura. Doctorii mi-au zis să mă las de băutură pentru că asta mă va ucide, aşa că am renunţat. Recent m-am apucat iar să beau”, a declarat cântăreţul. Cu toate acestea, el susține că acum se bucură doar de câteva pahare de vin și că își poate controla apetitul pentru alcool.

În tinereţe, Phil,  ce are o avere  de 260 de milioane de dolari, obişnuia să bea foarte mult. Are o mână paralizată, pancreasul a fost la un pas să îi explodeze şi a suferit mai multe atacuri cerebrale, care i-au afectat sănătatea. În 2012, şi-a anunţat retragerea de pe scena muzicală, dar recent a început un turneu de retragere în  Europa, intitulat „Not Dead Yet”, care a debutat la Liverpool, pe 1 iunie.