Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, artistul a povestit despre viața personală, despre rolul de tată, dar și despre copilărie.

„Din păcate, relațiile mele pe care le-am avut cu femeile nu au mai continuat, copiii au rămas la ele. E complicat să spui că sunt tată, sunt din punct de vedere biologic. Pentru că nu am petrecut timpul necesar și pe care mi l-aș fi dorit, a trebuit să accept situația și să merg până la capăt (…). Și eu am crescut fără tată. El a murit de COVID, am aflat în decembrie”, a mărturisit rapperul.

Sișu și-a petrecut copilăria într-un cartier bucureștean, cu blocuri făcute de comuniști, unde avea un stil de viață underground.

„Eu ca și copil, am crescut cu imaginile astea în față, vedeam bișnițari. Văru-miu a fost modelul meu masculin în viață. După revoluție, normal au apărut alte situații, au apărut șmecherii, își luaseră mașini din Germania, haine, luxuri, și așa am crescut cu ei văzându-i. Erau singurele modele pe care le vedeam. Pe cine puteam să-l văd? Pe Petre Roman, pe Iliescu, pe cine? Nici muzică nu prea era (…). Umblam cu cei mari prin cartier, mai furai un casetofon. Aveam toate datele ca să mă transform într-un infractor profesionist. Am făcut infracțiuni și minor, și major”, a povestit Sișu.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –