Starul hollywoodian Jim Carrey a prezentat condoleanţe familiei fostei sale iubite, Cathriona White, care a fost descoperită fără suflare în locuința ei din California, după cum notează cnn.com.

„Sunt profund întristat de moartea dulcei mele Cathriona. Era o persoană amabilă, o floare irlandeză delicată, prea sensibilă pentru acest sol, pentru care să iubeşti şi să fii iubit însemna totul”, a transmis Jim Carrey (53 de ani), a cărui relaţie cu Cathriona White (30 de ani) a început în 2012.

„Inima mea este alături de familia şi de prietenii ei şi de toţi cei care au iubit-o şi au ţinut la ea. Am fost cu toţii loviţi de fulger”, a mai adăugat actorul.

Tânăra irlandeză s-a sinucis în noaptea de luni spre marţi, cu o supradoză de medicamente, potrivit tmz.com, la câteva zile după ce actorul Jim Carrey ar fi părăsit-o, pe 24 septembrie. Cei doi au avut o relaţie cu mai multe despărţiri şi împăcări.

În trecut, actorul canadian Jim Carrey a fost căsătorit de două ori: cu Melissa Womer (1987-1995) şi cu Lauren Holly (1996 – 1997). Apoi, a avut o relaţie cu actriţa Jenny McCarthy timp de cinci ani.

Carrey a devenit celebru datorită rolurilor sale din filmele „Ace Ventura: detectivu’ lu’ peşte”, „Masca”, „Tipu’ de la cablu”, „Tăntălăul şi Gogomanul”, „The Truman Show”, „Eu, cu mine şi Irene”, „Dumnezeu pentru o zi” şi „Yes Man”.

 

Credit foto: Wikimedia.org