Pe cât de iubit este Bobby, din Dallas, pe atât de multe drame a avut în viața reală. Ajuns la 70 de ani, actorul a rămas fără părinți încă din 1986 și fără soție ulterior. Toatre aceste decese au fost traumatizant, fulgerătoare și nimic nu le-a anunțat.

Într-un interviu recent, actorul, tată a doi copii, și-a amintit despre noaptea fatidică în care părinții săi, proprietarii unui bar în Boulder, Montana, au fost uciși.

”Tatăl meu îi dăduse afară din bar pe acești doi bărbați, în cursul serii. Așa că cei doi au plecat să bea altundeva… Apoi s-au întors înapoi, pentru a-i face de petrecanie tatălui meu. Au intrat în bar cu armele lor și l-au împușcat. Nu era nimeni în bar în afară de părinții mei, așa că i-au împușcat și pe mama și pe tatăl meu”, a povestit cu durere actorul.

Cadavrele părinților lui Patrick Duffy, Terence și Marie Duffy, au fost găsite de un grup de bărbați care intrase să bea ceva, după muncă. Inițial, a fost zărit corpul mamei lui Patrick și toată lumea a crezut că aceasta leșinase. Abia ulterior a fost găsit și cadavrul plin de sânge al tatălui actorului. Au fost chemate Ambulanța și Poliția, dar ambii erau morți. N-au avut nicio șansă.

Atacatorii au fost ulterior găsiți, fiind vorba despre Sean A. Wentz și Kenneth A. Miller, ambii în vârstă de 19 atunci. Au fost judecați și închiși pentru crimă.

Despre părinții săi, actorul își amintește că erau ”oameni obișnuiți, plăcuți”, ”foarte sociabili”. Ce a simțit Patrick Duffy când a aflat că părinții săi au fost uciși cu sânge rece? ”Șof, furie și toate stările”, își amintește el.

În ciuda dispariției bruște a părinților săi, Patrick Duffy susține că nu a simțit că a pierdut vreodată legătura cu aceștia. Pune acest lucru pe seama faptului că e budhist.

Unul dintre criminali a fost deja eliberat. Altul are de ispășit 180 de ani de închisoare

Cât despre ucigașii părinților lor, cel care a apăsat pe trăgaci a primit 180 de ani închisoare, iar celălalt a fost eliberat în 2007. ”Sunt ok cu asta”, a declarat actorul. ”Gândesc că deja au plătit pentru fapta lor, indiferent dacă sunt în închisoare sau afară”, a mai spus acesta.

În 2017, Patrick Duffy a trecut iar printr-o tragedie, atunci când cea care îi era soție de 43 de ani, Carlyn Rosser, a murit la vârsta de 77 de ani, brusc, lăsând în urmă doi băieți, pe Padraic, de 45 de ani, și pe Conor, de 39 de ani.

”Încă o aud. Încă o văd”, spune actorul despre soția sa. ”Mă simt aproape de ea tot timpul, însă ceea ce-mi lipsește cel mai mult este atingerea ei. Încă mă consider un bărbat căsătorit”, a mai spus el.

Cwein doi s-au cunoscut într-un turneu, ea fiind balerină, iar el naratorul unui spectacol. Chiar dacă era cu 10 ani mai vârstnică decât el, au rămas pe viață împreună.

Vezi și La doi ani de la moartea soției sale, Patrick Duffy, din Dallas, încă se consideră căsătorit. E emoționant cum vorbește despre ea

Citește și: