De atunci, nu doar că a evitat să mai intre în acea casă, dar nu voia nici să treacă pe strada pe care se afla imobilul. Nu și-a mai dorit niciun obiect care a aparținut acelui loc. Pentru că asocia totul cu durerea pierderii femeii pe care a iubit-o atât de mult, și care a murit într-un mod atât de groaznic. 

În urmă cu 16 ani, artistul Vasile Șeicaru a trăit cel mai dureros moment din viața lui. Femeia pe care a iubit-o cu toată ființa lui a murit subit în urma unui teribil accident casnic.

O banală defecțiune la un televizor a răpit-o acestei lumi. Gabriela avea doar 49 de ani, iar moartea a surprins-o pe fotoliul din sufragerie. În urma imploziei televizorului, gazele ucigașe care s-au degajat au ucis-o subit. Corpul neînsuflețit a fost găsit chiar de către Vasile Șeicaru, care a avut un.

Interpretul era invitat la un eveniment atunci, însă când și-a sunat soția, despre care știa că este acasă, și aceasta nu i-a răspuns, a avut o bănuială că s-a întâmplat ceva rău.

S-a urcat de urgență în mașină și aproape că a gonit până acasă, pe Strada Speranței, unde locuiau. Când a pășit în sufragerie a simțit că I se prăbușește cerul în cap. Gabriela zăcea fără suflare în fotoliu. Polițiștii care au sosit la fața locului au stabilit și cauzele exacte ale acestei tragedii.

Vasile Șeicaru: ”Cine îmi spune mie să fiu pozitiv îmi vine să-i trag o palmă!

Totul a plecat de la un scurtcircuit al televizorului, iar fumul dens a umplut camera. De asemenea, pardoseala, precum și trupul neînsuflețit al femeii erau acoperite de funingine. Semn că televizorul a ars mocnit.

După aceastră tragedie care îi bântuie viața și acum, Vasile Șeicaru a luat o decizie extremă. Nu a vrut să mai calce nicidoată în acea casă.

”Eu nici nu am mai fost acolo, nu mai calc pe străzile alea. Nu am fost niciodată de atunci (…)

M-am răzvrătit foarte tare, fără să mă întreb neapărat: De ce, Doamne, eu? De ce mie? Cine sunt eu să crâcnesc? Nu de asta, dar am trăit momentul acela de suferință.

Cine îmi spune mie să fiu pozitiv îmi vine să-i trag o palmă! Pentru că îndemnurile astea în a gândi pozitiv… ți-e ușor să arunci niște cuvinte din gură”, a declarat Vasile Șeicaru, în urmă cu mai mulți ani, în cadrul unei emisiuni TV, scrie Ciao.

Chiar dacă artistul și-a refăcut viața după mulți ani de la acel moment cumplit, solistul a jurat că-i va păstra respect fostei sale soții. Pe mormântul acesteia a gravat versuri din melodia ”La adio”, de Adrian Păunescu: “Nici nu pot nimic să-ți spun/Pe curând sau rămas bun/Apăru, numai nu, la adio tu”.

Vezi și Iubitul Danei Marijuana, tată a trei copii, a murit într-un accident stupid, acasă. Mesajul sfâșietor al artistei

Citește și:

Părinții lui Miley Cyrus divorțează după peste 30 de ani de căsnicie. Toată lumea o știe pe mama ei, dar puțini știau cine e tatăl ei

A murit actorul Traian Stănescu. Soția lui, Ilinca Tomoroveanu, plecase acum trei ani