Joseph Hadad s-a născut în Haifa, Israel și a făcut şcoala de bucătari la îndemnul tatălui său, care era bucătar al premierului israelian.

Rareori însă chef Hadad vorbește despre drama prin care a trecut în urmă cu 15 ani: moartea soției sale.

Soția lui chef Hadad a murit de cancer

„Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor”, a mărturisit Chef Hadad, potrivit Click.

„Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie”.

Mai mult decât atât, chef Hadad se consideră vinovat de moartea soției sale: “Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…“, a mai spus Hadad.

Citește și: Cum arată mezina lui Chef Joseph Hadad, la 16 ani. Bucătarul vedetă și-a crescut singur cei trei copii, după moartea soției