Poate că mai greu decât să pierzi pe cineva este să pierzi un om drag în preajma unei mari sărbători. Așa s-a întâmplat în cazul lui Fuego, care în urmă cu 10 ani și-a pierdut tatăl în apropierea sărbătorilor de Paști.

Fuego are o recunoștință deosebită pentru tatăl său, pe care l-a pierdut prea devreme și subit. Bărbatul s-a stins din viață atunci când avea doar 59 de ani, iar suferința artistului a fost imensă.

Vorbește rar despre tatăl său și mărturisește că și-a dorit mereu să îl facă mândru de reușitele lui.

”Eu am învățat de la tata să fac totul. Și dacă regret ceva în viața asta este faptul că l-am pierdut prea devreme – la vârsta de 59 de ani a murit tata. În 3 minute a făcut infarct.

Din păcate îl moștenesc, din punct de vedere al tensiunii, inima … Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tata de acolo din cer să fie mândru de mine. El oricum e mândru de mine pentru că el știe ca asta mi-am dorit”, a spus Fuego într-un interviu, conform Ciao.

Artistul este foarte apropiat și de mama sa. De nenumărate ori a declarat că mama lui îi este sursă de inspirație. Eugenia Surugiu sau Jeni, cum îi spune el, l-a ajutat în cariera de artist făcând multe sacrificii pentru el.

”M-a crescut, m-a format, mi-a oferit lumina viselor și m-a lăsat să zbor în lume, cu toate bucuriile mele, clădind pe lacrimile ei, pe împlinirile și sacrificiile ei, o viață de artist”, spunea Fuego într-un mesaj publicat pe Facebook.

Vezi și Fuego, mesaj emoționant pentru „mama adoptivă”! ”Te iubesc, mamă Irina!”

Citește și:

Nimeni nu știa asta despre chef Cătălin Scărlătescu! ”Trebuie să îmbraci cele mai frumoase haine pe tine, să mergi la…”

Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea când aceasta a pozat în Playboy cu o femeie, la 19 ani