Anca Sînă Serea este una din cele mai frumoase femei din showbiz și e considerată de mulți o mamă eroină. Și asta pentru că la 38 de ani, are deja cinci copii, reușind să-și îndeplinească cu succes și rolul de mamă și de soție, dar să-și vadă și de cariera ei. Deși o vezi mereu cu zâmbetul pe buze, puțină lume știe că Anca a trecut printr-o mare tragedie. Aceasta a rămas marcată profund de moarte primului ei soț,  omul de afaceri Filip Poplingher, care a fost a răpus de leucemie.

Îndrăgita brunetă a suferit atât de mult, încât și azi vorbește foarte rar despre cea mai tristă perioadă din viața ei. În urmă cu doi ani, ea a făcut mărturisiri cutremurătoare în cadrul emisiunii „Uite cine dansează” de la Pro TV. Înainte de a deveni soția lui Adrian Sînă, Anca Serea a fost căsătorită ani buni cu omul de afaceri Filip Poplingher și au adus pe lume doi copii, David și Sarah.

Aceasta susține că nu are cum să uite dragostea primului ei soț Filip Poplingher. Au avut o relație fericită, de aproape un deceniu, însă finalul a fost traumatizant pentru Anca și copiii ei. Ea nu se aștepta ca soțul ei, care nu a fost niciodată bolnav, să fie diagnosticat cu leucemie. Așadar, în ultimii trei ani, ea și Filip și-au petrecut viața mai mult prin spitale, dar medicii nu l-au mai putut salva. Filip a murit la 36 de ani și s-a stins chiar sub ochii Ancăi, mama celor doi copii ai ei.

”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, a povestit Anca.

Anca Serea este o femeie extrem de puternică

”Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul noptii, nimic altceva”, a pmai spus Anca Serea în urmă cu câțiva ani, potrivit ADPM. În ciuda tratamentelor pe care le-a efectuat în America și India, Filip a murit în anul 2010. „Am învățat  să privesc moartea ca fiind normal”, spune aceasta.

„Am trecut peste durerea aceea. Încerc să-mi aduc aminte de lucurile frumoase și de anii pe care i-am trăit alături de un om minunat”, a mai spus aceasta, dovedind că pe lângă faptul că este foarte frumoasă, este și o femeie foarte puternică.

Adrian Sîna și Anca Serea s-au căsătorit în 2015

Însă, soarta a avut grijă de ea și norocul i-a surâs când l-a cunoscut pe Adrian Sîna, fostul membru al trupei Akcent. Anca a povestit la  „Răi Da Buni” că s-a întâlnit pentru prima dată cu cel care avea să-i devină soţ pe vremea când ea era reporter la un post de muzică,  când i-a luat şi un interviu, iar apoi s-au revăzut după patru ani într-un bar de karaoke, unde artistul i-a dedicat mai multe melodii,  iar de atunci au început să se întâlnească. ” Eu am fost reporter la o televiziune muzicală şi i-am luat un interviu. Eram însărcinată cu Sarah şi mi-a spus că vrea să aibă şi el o familie frumoasă la un moment dat. Apoi ne-am luat la revedere civilizat. Altă dată, am fost într-un bar cu nişte prietene şi el m-a salutat, eu i-am spus bună, firesc. El a venit atunci să vorbească cu mine, iar eu i-am zis, Bine, pa. Mi-am văzut de seara mea şi la finalul serii m-a întrebat dacă vreau să-i dau numărul. Apoi, dimineaţa m-a sunat”, a spus Anca Serea la „Răi Da Buni”.

Adrian Sîna și Anca Serea s-au căsătorit după patru ani de relație, în 2015.

„M-au impresionat la el bunătatea, seriozitatea, faptul că atunci când promite se ține de cuvânt. Iubește copiii și a fost, de la început, un tata bun. Adi ne face fericiți”,  a mai spus Anca, precizând că a contat foarte mult faptul că cei doi copii ai ei l-au acceptat foarte frumos pe Adrian.

Anca Serea şi Adi Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi sunt admiraţi de toată lumea pentru familia numeroasă şi frumoasă pe care o au. Și în ciuda faptului că sunt de atâția ani împreună, ei par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Artistul a dezvăluit că este în culmea fericirii de când în viața lui a venit Anca, pentru că ea este sufletul lui pereche și i-a oferit tot ce îi lipsea. Ei cresc împreună cinci copii. „Depășisem 30 de ani și mi-am dat seama că nu am nimic… Dar chiar nu aveam nimic: eram singur pe lume, n-aveam Paște, n-aveam Crăciun și, dintr-odată, de când am cunoscut-o pe Anca, am avut și sărbători, și ouă roșii, și cozonaci, și mulți copii… Multe lucruri frumoase pe care le am în continuare și mă bucur să am grijă de ele”, a spus Adrian, într-un interviu mai vechi.

Citește și: