În mod neașteptat, mărturisirea a venit prin intermediul versurilor dinr-o nouă piesă a sa, ”Emotionless”, de pe albumul ”Scorpion”, lansat miercuri seară.

”Nu e iubita mea (…), dar copilul e al meu”, mărturisește el într-unul dintre versuri, pentru ca în altul să spună că s-au întâlnit doar de două ori.

Pentru artist familia a fost mereu foarte importantă, iar faptul că a ajuns să fie părinte în acest mod este o dezamăgire personală, mai arată el în versuri, recunoscând că se simte rușinat mai ales față de părinții săi.

Tot în versuri mai arată că băiețelul său s-a născut anul trecut, la 11 octombrie, și că a fost efectuat un test ADN. De atunci, însă, nu l-a întâlnit decât o dată.

Deși Drake nu a dezvăluit numele copilului, au făcut-o surse din anturajul său. Potrivit acestora, băiețelul se numește Adonis.

De-a lungul vremii, mai multe femei au susținut că Drake le-a lăsat însărcinate. Sophie Brussaux, care după ce a rămas gravidă a angajat un avocat, pentru a fi sigură că Drake îi va plăti pensie alimentară, susține că artistul i-a cerut să facă avort.

Foto: Hepta

Vezi și Fosta soție a lui Sylvester Stallone a născut la 54 de ani. E al cincilea copil

Citește și: