Sunt căsătoriți de 13 ani, dar iubirea lor parcă devine din ce în ce mai puternică.

Au trei copii, doi biologici și unul adoptat, iar viața lor de familia pare una de invidiat. Actorul și-a impresionat azi fanii cu urarea făcută pentru soția lui, fiind cea mai frumoasă declarație de dragoste.

Dana Nalbaru si-a mai facut un tatuajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7


„E ziua Danei, iubita mea și cea mai mișto tipă din lume!”, a scris Dragoș, alături de o imagine a artistei, în una dintre vacanțele lor.

Dragoș Bucur a povestit că între el și Dana a fost dragoste la prima vedere.
„ Când am cunoscut-o, nici n-am stat să mă gândesc ce îmi place la ea. Noi ne-am văzut şi după câteva zile ne-am hotărât să ne căsătorim. Mi-a plăcut tot la ea. Mi-au plăcut ochii, mi-a plăcut aura pe care o avea în jurul ei, mi-a plăcut faptul că puteam să stăm să vorbim ore întregi.”, a spus Dragoș, într-un interviu.

E ziua Danei, iubita mea și cea mai mișto tipă din lume!

Publicată de Dragos Bucur pe Vineri, 23 octombrie 2020

Nunta a fost una atipică: a ţinut trei zile şi trei nopţi, s-a organizat la Bran, cu proţap şi foc de tabără, iar mirii au fost îmbrăcaţi în haine obisnuite.
 
“Abia după ce l-am cunoscut pe Dragoș, am înțeles că nu trebuie să fiu ca baba cu drobul de sare. Înainte, îmi era frică de orice. De la el am învățat să mă confrunt cu o situație în momentul în care se-ntâmplă, nu să mă consum un an pentru ceva care să nu se întâmple niciodată.”, a declarat și Dana despre Dragoș într-un interviu pentru revista Femeia.

Citește și:

Cum mai arată și cu ce se mai ocupă Dan Bordeianu. E de nerecunoscut! Uite-o și pe fetița lui

Lidia Buble a făcut primele declarații despre despărțirea de Răzvan Simion