Dragoș Bucur a fost depistat cu COVID-19. Actorul a făcut testul pentru coronavirus și a ieșit pozitiv.

Filmările la reality-shoow-ul „Visuri la cheie” au fost suspendate, după ce Dragoș Bucur a fost depistat cu COVID -19, potrivit libertatea.ro.

Cu toate acestea, chiar dacă filmările au fost sistate, difuzarea emisiunii nu va fi afectată, producătorii având episoade filmate în avans.

Contactați de Libertatea, oficialii PRO TV au confirmat informația printr-un email oficial. „Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Atât starea lui de sănătate cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar până la aflarea următoarelor vești”, se arată în comunicatul celor de la PRO TV.

Dragoș Bucur face parte din categoria de risc, întrucât suferă de diabet. Soția acestuia, Dana Nălbaru a povestit pe blogul său personal cum este viața lângă un om bolnav de diabet. Actorul a descoperit că suferă de această boală în urmă cu 18 ani.

”Pentru cei/cele care nu știu trebuie să spun, încă de la început, că am acasă un diabetic. Așa l-am luat, așa m-am îndrăgostit de el, așa m-a cucerit. Despre Dragoș e vorba și o să vă spun câteva cuvinte despre viața mea alături de diabetul său”, mărturisea Dana.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună trei copii, din care unul este adoptat.

Citește și:

Ileana Stana Ionescu a împlinit 84 de ani. Cum și-a petrecut aniversarea

Prințul Harry a împlinit 36 de ani. Ce mesaj i-a trimis fratele lui