Evenimentul susținut de celebrul Dr. Oz este dedicat stilului de viață sănătos și va avea loc la Sala Palatului din București, în 25 mai 2016, începând cu ora 9:00.

OZ este cel mai cunoscut medic la ora actuală pentru că a adus medicina complementară în fața publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tipărirea a diverse publicații, toate acestea fiind extrem de îndrăgite de publicul american. În timp a ajuns să câștige admirația și respectul în întrega lume.

Pe scena din Capitală, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle și va oferi sfaturi menite să ajute la îmbunătățirea vieții. Apoi, conferinta va fi urmată de un alt eveniment dedicat exclusiv personalităților importante din lumea medicală din România, Gala pentru excelență în sănătate, unde însuși Dr Oz va acorda premii.
Biletele la conferintă pot fi procurate de pe sitte-ul oficial al evenimentului www.droz.ro și de pe site-urile avizate eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, BLT.ro, vreaubilet.ro.

Dr. Oz, în topul celor mai influente persoane ale secolului 21

Mehmet Cengiz Oz s-a născut pe 11 iunie 1960 în Cleveland, Ohio, SUA, iar la vârsta de 7 ani s-a decis să devină medic, inspirat de exemplul tatălui său care era chirurg la Centrul Medical Wilmington. A absolvit Universitatea Harvard, a obținut un MBA (Master of Business Administration) în cadrul Școlii Wharton și un MD (Medicinae Baccalaureus) la Universitatea din Pennsylvania, Școala de Medicină. Și-a demonstrat ulterior și calitățile de chirurg, devenind unul dintre cei mai buni specialiști în transplantul de inimă.
Prima lui emisiune de televiziune (Second Opinion with Dr. Oz), pe care a creat-o împreună cu soția sa, în 2003, a durat doar un sezon, însă i-au avut printre invitați pe Charlie Sheen, Quincy Jones și Oprah Winfrey. Cu Oprah Winfrey a dezvoltat o relație de lucru excepțională, iar aceasta a început să îl cheme frecvent în The Oprah Winfrey Show și în cadrul seriei de emisiuni la radio Oprah & Friends.
În 2009 a început seria The Dr. Oz Show, emisiunea aducându-i doctorului trei premii Emmy consecutive și se bucură și în prezent de un rating uriaș. Revista Esquire l-a pus pe doctorul Oz pe locul 75 în topul celor mai influente persoane ale secolului 21.