Medicul Mihail Pautov este un tată „de zahăr”, dar puțini sunt cei care știu că cele două fetițe ale sale au mame diferite. Mihail Pautov a divorțat discret și decent de prima soție, Andreea (profesor de yoga), cu care o are pe Anastasia (7 ani), și s-a recăsătorit cu Daniela, prietena lui din „tinerețe”, de care s-a îndrăgostit iremediabil. Cei doi sunt părinții minunatei Navani, care a venit pe lume pe 13 august 2022. Dar iată ce a povestit chiar el despre situația lui familială! Întrebat cum a cunoscut-o pe soția lui, Mihail Pautov a profitat de moment pentru a face câteva clarificări.

Dr. Mihail Pautov și actuala lui soție, Daniela, alături de fiica lor, Navani. Foto: Instagram / Mihail Pautov

„Este fosta sotie. Pe internet mai sunt descrieri care ne menţionează împreună. Pe Andreea am cunoscut-o atunci când aveam 19 ani. Am trăit zece ani frumoşi împreună şi avem un copil supersmart: Anastasia. Ne-am separat în urmă cu 4-5 ani şi a fost mult mai bine aşa. În prezent, Anastasia locuieşte la amândoi şi se bucură deplin de iubirea ambilor părinţi.

Pe actuala mea iubită/soţie, Daniela, am cunoscut-o în tinereţe şi am fost pentru mult timp cei mai buni prieteni ever. Ne povesteam de toate, mergeam peste tot împreună şi ştiam totul unul despre celălalt. Într-o zi, însă, ceva s-a întâmplat. Nu ştiu ce, dar efectiv ne-am îndrăgostit cum nu am fost îndrăgostit niciodată.

Am întemeiat o familie şi în acelaşi timp am rămas cei mai buni prieteni. Iar sentimentul acesta este extraordinar, este serotonină pură, linişte şi acceptare, înţelegere şi cooperare, parteneriat în toate şi iubire.

Avem un copil împreună, Navani, îi spunem „Mamushka” şi este cel mai delicios lucru de pe pământ. Este isteaţă, şireată, sarcastică la doar 1 an, râde toată ziua, dar este şi foarte pretenţioasă. De-abia aştept să crească. Este înnebunită după Anastasia şi Anastasia după ea”, a declarat Mihail Pautov în interviul pentru Paginademedia.ro.

mihail-pautov-familie-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

15 lucruri mai puțin știute despre doctorul Mihail Pautov

 • S-a născut la 30 Martie 1987, în Chișinău, Republica Moldova.
 • La 7 ani părinţii săi s-au mutat în România, aşadar studiile le-a făcut aici.
 • A absolvit Medicina Generală la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.
 • A făcut rezidenţiatul în Chirurgie Generală, la Institutul Clinic Fundeni.
 • Este Medic Specialist în Chirurgie Generală.
 • A lucrat, timp de 8 ani, la Institutul Clinic Fundeni – Secţia Chirurgie Generala şi Transplant Hepatic
 • A participat activ la peste 150 de transplanturi hepatice
 • A colaborat, timp de doi ani, cu Spitalul Sanador – Secţia Chirurgie Generală.
 • A lucrat timp de doi ani şi în Spitalul Municipal Curtea de Argeş – Secţia Chirurgie Generală.
 • A fost, timp de şase ani, şi Asistent de Cercetare pentru Centrul de Excelenţă în Medicină Translaţionala dde la Institutul Clinic Fundeni.
 • Ca medic creator de conținut are peste 25 de milioane de vizualizări pe platformele sociale
 • A debutat la TV la emisiunea „La Măruţă”, de la Pro TV şi spune că este foarte recunoscător pentru acel debut. „Am învăţat multe de la Cătălin”
 • În prezent a pus o pauză în practica de chirurg, nu mai lucrează într-un spital. „Mă ocup cu crearea de conţinut în media, pe conturile mele de social media şi la TV – pentru emisiunea MediCOOL, dar lucrez şi la alte proiecte, paramedicale, şi sper să activez din nou în domeniul medical, pentru că îmi este dor de interacţiunea directă cu pacientul”, a declarat el pentru sursa mai sus menționată.
 • Se culcă în fiecare seară la ora 22.00 și se trezește la 6 dimineața, fără ceas
 • Își dorește să lanseze un program naţional de conştientizare a sănătăţii mintale în şcoli, în licee şi nu numai.

Interviul integral, pe www.paginademedia.ro.