Acesta este internat în prezent la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, scrie presa străină.

Echipa lui a transmis marţi noapte un comunicat ce cuprinde o declaraţie a artistului, pe numele din buletin Andre Young: „Mulţumesc familiei, prietenilor şi fanilor pentru interesul şi urările lor de bine. Mă simt bine şi primesc îngrijire excelentă din partea echipei mele medicale. Voi ieşi din spital şi voi reveni acasă curând”.

Rapperul în vârstă de 55 de ani a fost dus luni de urgenţă la spital, unde a fost internat la terapie intensivă. Starea lui este acum stabilă şi este lucid.

Dr. Dre deţine în palmares 7 trofee Grammy, atât ca producptor, cât şi ca artist. De-a lungul carierei, Dr. Dre a produs muzica mai multor artişti, între care Gwen Stefani, Mary J. Blige, Snoop Dogg şi 50 Cent.

Artistul trece printr-o perioadă extrem de stresantă, soția lui cerându-i să-i plătească lunar suma de 2 milioane de dolari, plus cheltuielile de judecată, de 5 milioane de dolari. În plus, ea cere și anularea acordului prenupțial semnat d ecei doi în 1996.

Vezi și Un celebru cântăreț, a cărui muzică o ascultăm la toate petrecerile de mulți ani, a suferit un atac cerebral

Citește și:

Cum se mai simte Ion Dichiseanu, la 87 de ani, după ce a fost internat în spital înainte de Crăciun

Fiica lui Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce tatăl ei a fost iar internat în spital cu COVID-19. Care e starea artistului?