Soția lui Viorel Catarama a uimit pe toată lumea în urmă cu două săptămâni când a anunțat că se desparte de soțul ei pentru o perioadă scurtă, după ce milionarul a vrut să se infecteze cu Covid-19 pentru a demonstra că noul coronavirus nu este așa periculos și că măsurile de izolare au fost prea dure. Nu au făcut altceva decât să distrugă economia.

Adina a mărturisit pe contul ei de facebook că nu este de acord cu decizia soțului ei, dar va pleca cu fiica ei, Briana,  de acasă pentru a se proteja și pentru a nu se expune și ele virusului.

Experimentul lui Cataramă nu a reușit însă, deși a mers în unul dintre cele mai mari focare din România și s-a îmbrățișat cu oameni infectați cu  COVID-19. Afaceristul a stat în izolare, singur, departe de cei dragi. A făcut ulterior trei teste pentru a afla dacă este infectat, toate rezultatele au fost negative. Aşadar, medicul a decis să revină în locuinţă, să îşi revadă soţul.

„La momentul respectiv am decis ca eu şi cu Briana ar trebuie să părăsim locuinţa o perioadă, ceea ce am şi făcut. În momentul în care testele au ieşit negative, ne-am şi întors. Evident. Aceasta este o luptă pe care el o duce.”, a declarat medicul pentru Canal 33.

„Şi până la urmă o despărţire de două săptămâni nu este un capăt de ţară, pentru că noi nu ne-am despărţit definitiv, este o chestiune temporară, pentru protecţia fetiţei pe care soţia mea a considerat că nu trebuie să o supună niciunul fel de risc. Soţia mea este medic şi este implicată în activităţi medicale pentru găsirea unor soluţii pentru protejarea populaţiei”, a declarat și Viorel Cataramă.

Citește și: