Potrivit Daily Mail,  regina Elisabeta a invitat-o pe mama lui Meghan Markle să petreacă, anul acesta, Crăciunul alături de familia regală, o invitație fără precedent,  extrem de rară care nu a fost făcută niciodată familiei lui Kate Middleton.

O sursă apropiată familiei spune că invitația este ”un semn de respect al Reginei” pentru Meghan și o recunoașterea a faptului că aceasta nu are nicio rudă în Anglia.

Regina a invitat familia Middleton, în trecut, să participe la slujbele de Crăciun, alături de familia regală, dar nu au petrecut niciodată Sărbătorile împreună. Însă, Doria Ragland, mama lui Meghan, a fost invitată să stea la Sandringham House, proprietatea Reginei din Norfolk, Anglia, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. Se pare că pe Suverană nu a interesat-o faptul că prințul William și Kate Middleton ar putea fi deranjați de diferențele pe care le face față de familia lui Meghan și față de cea a lui Kate.

Citește și: S-a însurat Smiley? Răspunsul dat de artist în direct, la TV. A vorbit pentru prima dată despre nuntă

Este pentru prima dată când regina încalcă o astfel de tradiție

Înainte de a face această invitație fără precedent, Regina a luat în considerare și faptul că Meghan Markle este gravidă cu primul ei copil și departe de mama sa, în timp ce Kate Middleton a avut parte de sprijinul mamei sale pe durata tuturor celor trei sarcini ale sale. „Este un semn de respect din partea Reginei pentru Meghan și o recunoaștere a faptului că ea nu are nici o rudă aporpiată în Anglia, spre deosebire de Kate care are sprijinul familiei ei, de care este foarte apropiată”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Se pare că Doria Ragland (62 de ani) a reușit să o impresioneze pe regină cu apariție ei discretă la nunta prințului Harry cu Meghan. În ciuda scandalurilor provocate de tatăl lui Meghan Markle înainte și după marele eveniment, Doria a fost alături de fiica ei, purtându-se cu grație în preajma acesteia și a refuzat complet să vorbească cu presa.

Prezența ei la Sandringham confirmă astfel zvonurile că Doria se gândește să renunțe la viața ei din Los Angeles și să se mute în Anglia, pentru a fi alături de fiica ei după ce naște. Ea a îneput deja pregătirile pentru mutare și a renunțat la slujba ei de instructor de yoga și de asistent social de la clinica Didi Hirsch din LA.

Citește și: