Presa britanică scrie că prințul Harry e dezamăgit, jignit și îndurerat de faptul că soția lui a fost exclusă din fotografiile făcute publice de Familia regală cu ocazia zilei sale de naștere. Prințul Harry a împlinit recent 36 de ani și, ca de obicei, Familia regală a făcut publice mai multe fotografii în care acesta apărea. În mod ciudat, însă, au fost alese doar cele în care nu apărea soția lui.

Clar munca de selecție nu a fost deloc simplă, mai cu seamă că de când s-a căsătorit, prințul a apărut mereu la brațul soției sale.

E limpede pentru toată lumea că Familia regală britanică a vrut să transmită un mesaj.

Atât regina, cât și prințul Charles și ducii de Cambridge au postat pe rețelele de socializare fotografii cu prințul Harry, însă niciunul nu a inclus-o în poze și pe Meghan.

Nu doar presa britanică a observat această omisiune, ci și fanii. ”Interesantă selecția pozelor. Fără Meghan”, a scris în mediul virtual cineva.

Prințul Harry și-a petrecut ziua de naștere cu departe de ochii lumii, împreună cu Meghan Markle și cu fiul lor, Archie, în Santa Barbara, acoli unde au cumpărat recent o casă în valoare de 14 milioane de dolari.

Vezi și Gestul pentru care prințul Harry și Meghan Markle au fost aspru criticați

Citește și:

Beyonce a pierdut lupta cu kilogramele. Cele mai recente imagini cu ea

Fiul lui Daniel Iordăchioaie a împlinit 20 de ani și îi seamănă leit. Mesajul trist al mamei sale