Andreea Bălan părea că și-a găsit fericirea lângă Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Toată lumea se aștepta ca cei doi să meargă în fața altarului și să formeze o familie frumoasă, însă în cele din urmă și-au spus „Adio”.

Nici Andreea, nici Tiberiu nu au confirmat despărțirea, dar în timp ce artista este în vacanță, în Egipt, cu fetele și mama ei, fostul ei iubit a publicat imagini alături de familia lui. Se pare că acesta a sărbătorit împreună cu sora lor, aniversarea celor 37 de ani de căsnicia a părinților lor. Aceasta este dovada clară că cei doi nu mai sunt în relații bune și că fiecare își vede de viața lui.

Inițial, s-a spus că artista și iubitul ei s-ar fi despărțit din cauză că vedeau lucrurile de viitor diferit. În timp ce Andreea își dorea familie și să meargă din nou în fața altarului, se pare că nu același lucru voia și Tiberiu. Însă, se pare că motivul despărțirii lor ar fi, de fapt, altul.

Andreea-in-vacanta-cu-fetitele-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Potrivit playtech.ro, tensiunile dintre ei ar fi început de la câteva fotografii postate pe rețelele de socializare de fostul soț al artistei, George Burcea, în care apare alături de sora lui Tibi, Sonia Argint. Mai exact, cumnata Andreei și actorul au fost surprinși la un eveniment. Deși părea că e foarte apropiată de sora iubitului său, Andreea Bălan s-a supărat teribil pe ea. Prin urmare, Andreea ar fi refuzat orice fel de explicație cu privire la evenimentul unde Sonia Argint și George Burcea s-au întâlnit pentru un interviu, iar asta a provocat un scandal monstru în familie. Din păcate, certurile ar fi dus la îndepărtarea lui Tibi, mai scrie Impact.ro.

”Andreea a mers atât de departe, încât i-a cerut Soniei să șteargă pozele cu George de pe Instagram. I-a spus că s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora lui Tibi i-a explicat că ea nu se implică în astfel de lucruri, că pur și simplu s-au întâlnit la un eveniment, au schimbat câteva cuvinte și au făcut două poze împreună. Nu a fost cu putință să o facă pe Andreea să înțeleagă, iar scandalul a continuat. Asta l-a îndepărtat mult pe Tibi, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.