Însă chiar tăcut, antrenorul transmite mai multe decât s-ar fi așteptat soția sa. Fără a spune vreun cuvânt, acesta s-a afișat fără inelul în cauză la evenimentul de semnare a contractului cu Universitatea Craiova.

Un gest care spune totul despre relația dintre cei doi, indiferent cât ar susține Anamaria Prodan că totul e roz, iar relația lor e fabuloasă.

La conferința de presă, antrenorul a fost pozat din toate unghiurile și se vede clar că verigheta lipsește de pe degetul său.

asa-a-fost-fotografiat-ieriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cât despre impresară, sătulă probabil de tot acest scandal, aceasta a plecat cu copiii în Dubai, locul pe care îl consideră a doua casă.

Amintim că în urmă cu câteva zile antrenorul a fost cap de ziar, după ce a fost fotografiat în Grecia, în compania unei domnișoare misterioase.

Reghecampf, care se află la a doua căsătorie, se simțea clar confortabil în compania acesteia, din moment ce aceasta i-a întins din peștele aflat în farfuria ei, folosind propria furculiță. Antrenorul nu a părut deranjat sau luat prin surprindere nicio secundă de gestul ei.

În plus, Reghecampf mai fusese prins pe ”picior greșit” și în Deltă, recent.

Chiar dacă el a lansat vestea despărțirii, ulterior nu a mai oferit alte detalii, părând că bate în retragere. Încă soția lui este însă foarte vocală, dând de înțeles că sunt numai zvonuri și că alții încearcă să-i despartă cu declarațiile lor, referindu-se inclusiv la Gigi Becali.

Vezi și Povestea divorțului cuplului Prodan-Reghecampf se complică. Declarațiile celor doi se nuanțează și ies adevăruri dureroase la iveală

Citește și:

Îl mai știi pe Mihai Onilă, solistul trupei AXXA? Artistul urmează să se căsătorească, la cinci ani de la moartea fetiței sale. Ce destin crud a avut până acum…

Romanița Iovan, spectaculoasă pe plajă. Cum s-a fotografiat creatoarea de modă