Pepe, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de la noi din țară, și soția lui, Yasmine Ody, au împărtășit recent o poveste incredibilă! Cei doi s-au cunoscut pentru prima oară în urmă cu 20 de ani. Când afli așa ceva nu ai cum să nu te cutremuri.

La acea vreme, Pepe era pe culmile succesului, recunoscut de toată lumea, iar Yasmine Ody era doar o copilă, o fană înfocată. În fotografia postată de Yasmine pe rețelele de socializare se vede clar că pe cei doi nu-i lega nimic atunci decât admirația ei pentru el, pe care îl considera un model. Iată că peste ani a ajuns să-i fie soție și să-i dăruiască un copil.

Astăzi, după atâția ani, acea fotografie, păstrată prin cine știe ce minune, a devenit martorul unei povești de dragoste ce avea să vină. Sufletele pereche, pentru că e clar că e vorba despre așa ceva, iată că s-au reunit după atâta timp.

A fost nevoie însă ca el să treacă prin două divorțuri pentru a ajunge să-și împlinească destinul.

„Cine ar fi crezut că în urmă cu 20 și ceva de ani făceam poză cu viitorul meu soț?”, a scris Yasmine Ody pe InstaStory, lăsându-și fanii în șoc total.

o-familie-implinita-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ce origine are soția lui Pepe

Puțini fani știu că Yasmine Ody are origini arabe și un talent incontestabil. Femeia care l-a cucerit pe Pepe s-a impus în industria machiajului, reușind să creeze look-uri spectaculoase pentru celebrități autohtone și să-și construiască o carieră de succes.

Pepe și soția, lună de miere continuă. Petreceri, mesaje de iubire, iar acum o vacanță romantică. Imagini inedite cu doamna Pascu

Cu o pasiune aprinsă pentru arta machiajului, Yasmine Ody și-a pus amprenta asupra multor evenimente și spectacole de-a lungul carierei sale. Partenera lui Pepe a colaborat cu numeroase vedete din România.

Yasmine Ody a adus o bucurie nemaipomenită în viața lui Pepe, dându-i șansa de a deveni tată pentru a treia oară și aducând pe lume un băiețel minunat. Povestea lor de dragoste a început fulgerător, într-un moment foarte trist pentru artist, dar evoluat cum nu se poate mai frumos. Foarte repede a apărut sarcina, iar momentul nașterii băiețelului lor a fost un adevărat apogeu al bucuriei pentru cei doi. Iar povestea lor de dragoste scrisă în stele continuă.

Vezi și Pepe i-a tăiat moțul fiului său. Imagini adorabile de la petrecere: „La mulți ani, prințului meu! Puterea și sufletul meu”

Citește și:

Ce nu s-a văzut la „Chefi la cuțite”. Cine este, de fapt, Jyoti Amge, cea mai scundă femeie din lume și de ce boală suferă. La 29 de ani are doar 5 kg

Cum a decurs prima zi de grădiniță pentru Lia Bucuria, fetița Danei Rogoz: ”Ce strategii…”