Prințul Harry este al șaselea în ordinea succesiunii la tron, dar cu toate acestea bunica lui a avut grijă în ultimii ani să nu se simtă dat la o parte și să beneficieze de aceleași lucruri ca si fratele lui mai mare. Ba mai mult, l-a lăsat să stea la casatelul Windsor și chiar să-și ia proprii angajați, dar se pare că nimic nu a fost suficient pentru ca el și soția lui, Meghan Markle, să aprecieze efortul reginei.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Astfel, Elisabeta a II-a (93 de ani) nu mai ascunde faptul că nepotul ei a dezamăgit-o foarte tare cu declarațiile pe care le-a făcut în documentarul realizat în turneul din Africa, unde acesta a mărturisit că între el și William există o ruptură și cei doi nu mai sunt așa apropiați ca înainte. Mai mult, roșcovanul a dat de înțeles că el și Meghan sunt nefericiți pentru faptul că sunt mereu în atenția presei, dar și din cauza presiunii pe care o simt ca fiind membrii ai familiei regale.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Regina, supărată foc pe nepotul ei, a luat măsuri radicale. Astfel, aceasta încearcă să-i îndeplinească dorință și a început să-l excludă din familia regală. Drept dovada, la slujba specială de  The Remembrance Day, organizată în memoria soldaților ce au pierit în război, ce a avut loc în weekend, familia regală a stat într-o lojă, în timp ce regina a cerut ca ducii de Sussex să stea în alta și să fie poziționați cât mai în spate.

 

Drept urmare, Meghan Markle și Prințul Harry au fost așezați separat de Kate, Ducesa de Cambridge, și prințul William, dar și de restul familiei regală, în timpul evenimentului de duminică.

 

Dacă prințul Charles și Camilla au stat la stânga Reginei, ducele și ducesa de Cambridge au stat la dreapta acesteia, în timp ce ducele și ducesa de Sussex au stat în loja alăturată, unde nu au avut loc pe primele locuri, ci printre spatele premierului Borin Johnson și a iubitei acesteia, Carrie Symonds.

Anul trecut, ducii de Sussex au stat  și ei în aceeași lojă cu Regina. Nici pe balcon, Meghan nu a însoțit-o pe regină. Suverana a ieșit alături de Kate și Camilla, în timp ce Meghan a mers însoțită de prințesa Anne și soțul ei,  Timothy Laurence.

Citește și: